Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Desperacja kobiet prowadzi do złych decyzji

Polecane posty

Gość gość

zawsze sie dziwilam jak to jest byc zdesperowana bo lata leca blizej do 40-tki niz 30-tki, a tu brak meza i dzieci, ja jestem egoistka z natury i zawsze patrzylam na siebie w pierwszej kolejnosci, nigdy nie uganialam sie za mezczyznami, bo nie musialam prawde mowiac,nierozumiem wiec takich kobiet ktore dostaja nerwicy czy zaczynaja byc w depresji z powodu braku wlasnie dzieci z nie meza czy partnera, mam kolezanke ktora ma 39 lat i probowalam wszystkiego zeby jej wytlumaczyc ze wartosc kobiety to nie mąż i nie dziecko, bo samotna kobieta powinna znac swoja wartosc, ale nic nie dalo, kolezanka bierze setki tabletek na uspokojenie, poznala chlopaka mlodszego od siebie ktory od ponad roku robi z niej durnia, zjawia sie i znika, powiedzial jej juz ze nic do niej nie czuje i niechce z nia byc, a potem odzywa sie po miesiacu czy 2-ch,ona caly czas placze przez niego, nieraz jej mowilam zeby wziela sie w garsc bo ma 40 a nie 15 lat, ale ona nieslucha i mowi ze musi szybko zajsc w ciaze z nim, bo nie ma nikogo innego, ale jego tez nie ma tak naprawde, co powoduje ze kobiety uwazaja siebie jak smieć i tak sie pozwalaja traktowac,jak jej przemowic do rozsadku ze warto czekac na kogos kto na to zasluguje a nie plakac przez jakiegos gówniarza

Gość gość
Wieśniackie naleciałości

Gość gość
lata leca blizej do 40-tki niz 30-tki, xxxx Taaaaaaaaaa, raczej bliżej 13 niż 16 po wypowiedzi sądząc:P

Gość gość
Postaraj się koleźankę zrozumieć to strach przed samotnością, pragnienie dziecka jest tak silne źe godność schodzi na drugi plan.