Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego facet nie chce sie kochac 4 mies po porodzie

Polecane posty

Gość gość

jestem zadbana bez rozstępów . Kochamy się 2 razy w miesiącu gdzie przed ciążą kochaliśmy się nawet pare razy dziennie ... strasznie mi tego brakuje . jak go zaczynam dotykać to on mówi - lez sobie oglądaj . bardziej go tv interesuje niż ja,,,, zaczynam go całować to jest to samo . mam wrażenie ze drażni go mój dotyk ..... ostatnio mówie mu ze chce się pomiziac a on ze jest zmęczony i poszedł spać,,, czuje się fatalnie jak jakaś desperatka ... chce po prostu seksu. mowie mu ze już się mu znudziałam ze go nie pociągam a on mówi że wszystko jest jak wcześniej . to czemu się nie kochamy ? ja płacze on się denerwuje ze mam fochy . DZIEWCZYNY doradzcie pomóżcie

Gość gość
Nie pociagasz go juz,albo ma kogos

Gość gość
on mówi ze wszystko jest ok , NIc nie jest ok , nic nie jest jak wcześniej ..... tylko dlaczego ? nie wiem ,,, mówi że zachowuje się jak dziecko ciagle mam fochy . mam fochy bo mam powód ,,,,

Nie rób żadnych podchodów tylko zapytaj się prosto z mostu - dlaczego waszym życiu nie ma seksu. Powód może być wiele ....błahe lub poważne.

Gość gość
dziewczyny czy miałyście u siebie w związku taką sytyacje , Licze na was , Zostawcie komentarze

Gość gość
brzydzi się

Gość gość
pytałam powiedział ze przesadzam ,,, ze cos się tworzy w mojej glowie ,,, sama już nie wiem co o tym myśleć nie chce być nawiedzoną kobieta która go przesladuje domagając się seksu....

Gość gość
ach idiotki do potegi ętej nadal bierzcie mężów do porodu

Gość gość
czego ma się niby brzydzić bo nie rozumiem ? Bardzo chciał mieć dziecko wiedział jak to się wszystko odbywa.. facet nie był centralnie przy porodzie . był na sali obok

Gość gość
a moze się boi, ze Cie jakos tam pouszkadza czy coś? Może nie ma świadomości, że już jestes w pełni wygojona i gotowa do współżycia...no nie wiem co Ci doradzić. My wrócilismy do seksu dwa miesiące po porodzie i jest go nawet więcej niż wcześniej. Pół ciąży mielismy zakaz to teraz jakby nadrabiamy... Pogadaj z nim szczerze no bo inaczej niczego się nie dowiesz...

Gość gość
przecież to ja ciagle robie podchody ale on jest sztywny nawet nie drgnie jak go całuje czy cos .... skoro ja inicjuje to jest jednoznaczne ze wszytsko ze mna ok ....

Gość gość
ja tez jestem zmeczona wstaje do dziecka w nocy czasem nie spie . opiekuje się nim caly dzień , sprzątam gotuje piore , tez czasem jestem zmeczona ale zawsze mam ochote a on nie !

Gość gość
chyba zaczne go śledzić . może faktycznie kogos ma ,,,,, przejże mu dziś telefon ,,,

Gość gość
doradxcie coś ..... oszaleje normalnie ,,,,

Gość gość
No ale jakiej rady oczekujesz?? Faktycznie nie wygląda to dobrze, albo ma uraz po porodzie, albo ma kogoś, albo go nie pociągasz...skąd mamy wiedzieć. Szpiegowanie moim zdaniem jest bez sensu, dziecinada. Tylko szczera rozmowa.

Gość kasia66
Postaw sprawe jasno. Nie podoba ci się wasze życie seksualne,nie wystarcza ci dwa razy w miesiącu a jak on jest facetem który nie jest w stanie zaspokoić Twoich potrzeb to niech Ci kupi wibrator żebyś się nie musiała na niego codziennie wkurwiać,bo zapomniał ,że siusiak oprócz sikania służy jeszcze do czegoś :-) Daj znać jak się sprawa rozwinie,trzymam kciuki :-)

Gość korek od butelki
u mnie było to samo... podejrzewałam ze to przez to że był przy porodzie...oj napatrzył sie chłopina napatrzył...ból, płacz, sikanie pod siebie, krew itp...był taki okres ze nie kochalismy sie 2 miesiace a to dlatego ze spalismy oddzielnie ja z dzieckiem a on w drugim pokoju i jak juz uspilam dziecko i sie umyłam to byłam tak zmeczona ze nic mi sie nie chciało. Teraz dziecko ma 1,5 roku, nie ma karmienia, budzenia sie itp i nasza sytuacja łóżkoa też sie zaczyna zmieniac. U nas dodatkowo dochodzil stres zwiazany z praca i to wszystko przekladało sie na nasze życie intymne

Gość gość
moja znajoma miala podobnie ,ale u niej facet byl przy porodzie.Przez 2 lata nie mogl sie podnieic nia.Po 2 latach bylo lepiej ale nigdy juz nie bylo tak samo.

Gość gość
straszne to co piszecie..... macierzyństwo miało laczyc a nie dzielic ,,, smutne

Gość gość
wlasnie sprawdzam cene laserowego obkurczania pochwy . 2,5 tys może to go podnieci w końcu....

Gość gość
widzi w tobie tylko matke. masz do niego pretensje,a nie pomyslałaś, że poświadomie i on ma do ciebie.pachniesz może mlekiem, wymiocinami dziecka, rozmawiasz o dziecku i w sercu i głowie na zawsze masz juz przede wszystkim dziecko i on to czuje, że teraz jesteś matką jego dziecka, kiedyś jego zoną, a teraz już nie jego, tylko dziecka (matką), która, próbuje wywalczyc sobie po prostu seks, bo po to ci potrzebny mąż, jako taki dodatek do zaspokojenia jedynej rzeczy, której nie da ci dziecko. czy ty pamiętasz, że fundament to związek, a dziecko to owoc?

Gość gość
up

Gość gość
ale to co że jak jest matką to ble a jak dzifkom to cacy

Gość gość
no wiesz, świat nie składa się tylko albo z dziwek albo z matek

Gość gość
Niestety,po porodzie,nigdy już nie jest tak samo jak było.... Facetów przytłaczają obowiązki a wcześniej te wszystkie miesiące wyczekiwania,narzekania,jęczenia a finał poród to dopiero trauma dla większości i niestety,ale zostanie rodzicem to nie łatwa sprawa.