Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

barszcz biały to sam kwas.ratunku!

Polecane posty

Gość gość

wlałam do bulionu z cebula i czosnkiem barszcz biały z butelki, nawet trochę mniej niż podają na opakowaniu,ale w smaku to sam kwas.ja już nie wiem jak to się robi.to moje kolejne podejscie do barszczu i cały czas to samo.jak to zrobić, żeby barszcz owszem był kwaskowaty, jak to barszcz,ale jednak jadalny???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×