Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawie codzienny bol plecow kregoslupa

Polecane posty

Gość gość

to oznacza ze mam raka?:O

Gość gość
ty masz na pewno.

Gość gość
Ja tez tak mam juz od paru lat . Niedawno zrobilam rezonans mag. I wykazalo zmiany wiec potrzebna jest rechabilitacja ale nie ma to nic wspolnego z rakiem. Radze zrobic rezonans magnetyczny I wszystkiego sie dowiesz.

Gość anie84
mi bol plecow dokuczal przez 2 miesiace - dzien w dzien. po wizycie u lekarza okazalo sie to przez siedzacy tryb zycia i brak cwiczen. zaczelam sie wiecej ruszac i kupilam sobie dobry materac, zeby moj kregoslup odpowiednio wypoczywal przez noc, a nie meczyl sie jeszcze bardziej... popatrz sobie na http://mildis.pl/

Gość gość
Jak wyżej, siedzący tryb życia może robić swoje, natomiast aktywność fizyczna na twardym podłożu i w niewłaściwym obuwiu również szkodzi, dlatego warto rozważyć wkładki ortopedyczne wyrabiane na miarę i pod kątem profilu stopy/schorzenia. Może takie wkładki www.wkladkiortopedyczne.com rozwiążą Twój problem. Pozdrawiam.

Gość gość
Tylko joga Ci pomoże , asana Kobra jest wspaniała na ból pleców . Oglądaj na necie ... Zdrowia zycze :) hare Kriszna :)

Gość gość
dlaczego tylko joga? Zwykłe ćwiczenia odpowiednio dobrane też pomagają :)

Gość gość
Dlatego....

Gość gość
joga może dobić kręgosłup. Ćwiczenia rehabilitacyjne odpowiednio dobrane do schorzenia. Może elementy jogi w tym też będą, ale na pewno joga jako taka szkodzi na zwyrodnienia czy przepukliny kręgosłupa. Tak jak pływanie dla kręgosłupa jest najlepsze,ale też nie dla wszystkich typów zwyrodnień kręgosłupa