Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tutaj każda jest naturalnie piękna i się nie maluje a na ulicy same wymalowane

Polecane posty

Gość gość

I po co tak kłamać? :D

Gość gość
zdarzają sie takie dziewczyny że się nie malują a są ładne- rzadziuśko ale są. Ja zawsze staram się miec lekki podkład na twarzy i tusz na rzęsach jakoś lepiej się czuję z tym sama dla siebie.

Gość gość
To są jakieś wyjatki, a tu co druga pisze, że się nie maluje i jak super wyglada.

Gość gość
Kobiety bez makijażu wyglądają jak chore.

Gość gość
Ja mam paskudną twarz - mimo wieku dalej mam trądzik i mam masakrę - i używam podkładu wszędzie dalej, czasem nawet do sklepu - tusz używam tylko 2-3 razy w tygodniu mam naturalne długie gęste i czarne rzęsy co utrudnia bardzo rysowanie górnej kreski ale robię ją tylko kilka razy w roku. Usta mam naturalnie duże i wydatne i do tego ciemne i żadna pomadka jasna a takie mi się podobają nie zakrywa dobrze tego koloru więc też nie używam. A tak ogólnie jeśli chodzi o kolorowe kosmetyki to ich nie używam - raczej tylko poprawiam naturę korektorem i podkładem plus raz na jakiś czas tusz i to wszystko. Dodatkowo z moim stanem buzi im mniej tym lepiej.

Gość gość
No nie

Gość Ewelina Sznyt
A ja nie zaprzeczam, że dbam o siebie. To w końcu nic złego. Odpowiednia dieta, biegam codziennie kupuję kremy z najwyższej półki jeśli chodzi o jakość. Tylko bee pure jeśli chodzi o zmarszczki, nivea na podrażnienia, do makijażu tylko max factor.

Gość gość
Przeciez malujace sie nie beda pisac w tematach o niemalowaniu, pomysl zanim cos napiszesz. I ja nie jestem naturalnie piekna, a i tak nie zawsze sie maluje :P

Gość gość
Ja raczej bym się nie chwaliła MF i niveą...

Gość tralcia
Wszystko sie zgadza - nie raz zostalam posadzona o posiadanie makijazu podczas gdy w ogole go nie mialam ale najladniej wygladaja pozostalosci po tuszu na dolnej powiece z dnia ubieglego :-)

Gość gość
na ulicach jest mnóstwo kobiet bez makijażu, tylko że akurat piękna, to jest jedna na tysiące, a jakaś niewielka część ładna, większość przeciętna lub totalnie nieciekawa. I nie ma to jak wyciągać wnioski na całą populację na podstawie jakiegoś tematu, na którym wpisało sie kilka lasek..

Gość tralcia
Mojego chlopaka poznalam na imprezie na ktora zapomnialam wytuszowac rzesy ... Wiec sens malowania sie zeby sie podobac jest wzgledny :-P

Gość gość
Ciezko oczekiwac, zeby wiekszosc nie byla przecietna biorac pod uwage definicje tego slowa.

Gość gość
rzesy zapomnialas wytuszowac, ale reszta tapety byla jak u clowna zapewne ;) przejedzcie sie metrem. ostatnio widzialam dziewczyne tak wymalowana, ze jej twarz wygladala jak maska, sztuczne swiatlo jeszcze potegowalo efekt :O i zeby nie bylo - wg. mnie makijaz u kobiety to podstawa. tylko nie jak z burleski.

Gość tralcia
Hehe powinno byc "wszystkie kobiety na polskich ulicach sa ponadprzecietnej urody" :-P

Gość gość
Ciekawe masz te podstawy, ja nie czuje sie w obowiazku malowac. Tralcia- tylko wtedy ta uroda bylaby przecietna....no nie wygrasz. :P

Gość tralcia
Metrem? Kurde u mnie nie ma zadnego metra :-D Zapomnialam wytuszowac rzesy bo widocznie bylam zadowolona ze swojego wygladu bez makijazu , to po co sie malowac ... :-/ zeby chciec olsniewac to trzeba miec charakter i nastroj

Gość gość
jezeli dziewczyna jest bez makijazu i facet na nia poleci to musi byc prawdziwa milosc ;) ergo - trzymaj sie tego chlopa i nie puszczaj.

Gość gość
Ja nie rozumiem tego wymogu malowania sie, to jedt baardzo naciagane.