Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy macie czas na swoje zainteresowania

Polecane posty

Gość gość

my z meżem oboje pracujemy , mamy dziecko 16 mieś, wszystkie obowiązki domowe : gotowanie , pranie , sprzątanie, dopiero jak dziecko zaśnie czyli tak koło 21.30 to mogę się wykąpać i trochę poczytać , jak to jest u Was?

Gość gość
Czytam w nocy, albo w czasie dziennnej drzemki dziecka, jeśli wcześnie rano wyrobię się z obowiązkami domowymi. Ale jestem na wychowawczym.

Gość kasia66
Od 22 do 5 rano.Niestety.

Gość gość
domem zajmujemy się na zmianę i dzieckiem też, mąż ma wolne co niedzielę przez 3h a ja 3 razy w tygodniu po 1,5h, czytam wieczorami

Gość gość
Oboje pracujemy ja do 15, mąż do 17. Mamy blisko z pracy do domu wiec powrót zajmuje nam 15 minut. Odbieram córkę z przedszkola, przygotowuje w domu obiad, ogarniam trochę chatę, wraca mąż je i zajmuje się córka a ja na 18:30-19 jadę na basen. Chodzę tam 3 razy w tyg. W dni kiedy nie chodzę na basen ćwiczę w domu też zazwyczaj ok 19. Moj mąż uwielbia jeździć rowerem i jeździ w dni kiedy ja ćwiczę w domu. Zazwyczaj jeździ wieczorem od 20 do 21:30. Wiec się wymieniamy. Raz ja kąpie i kładę córkę raz on. Wieczorem ok 22 spotykamy się na filmie w salonie. Wszystko da się pogodzić grunt to organizacja. Tatuś tez może zająć się dzieckiem, może posprzątać, ugotować. Korona mu z głowy nie spadnie. Moje wyjścia na basen są święte i nie ma ze nie idę, czas na to musi być.