Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuźkaa

jak sobie radzić z depresją

Polecane posty

Gość Zuźkaa

Pytanie jak w temacie forum. O depresji pewnie każdy z Was słyszał w tv, od kolegi, w pracy, szkole. Niektórzy pewnie mają z nią problem,a nie potrafią być na tyle szczerym ze sobą i z innymi, żeby powiedzieć - tak cierpię na depresję.Dlatego ten temat. Może komuś pomoże...

Gość gość
na tym forum jest masa tematów o depresji i braniu leków więc nie wiem po co zakładasz kolejny skoro nic nie wnosi do tematu

Gość gość
ja dziś się poddałem, i powiem ci że jest mi w końcu lżej.. wyznaczyłem dzień, do którego albo coś się wydarzy, lub moja egzystencja nie będzie miała dłuzej sensu.. pewnie ZUS się ucieszy.

Gość gość
Ja czytałem, że w połączaniu oczywiście z trapią i lekami świetnie pomaga na depresję medytacja http://gerelaxis.pl/ - czytałem, że sporo osób korzysta z tego rodzaju muzyki do medytacji, która pomaga odnaleźć szczęście i spokój w człowieku - może warto się zastanowić nad czymś takim?

Gość gość
pomagaja cwiczenia i praca fizyczna.taniec.muzyka...

Gość gość
Nie wiem.. ja sobie nie radzę..

Gość gość
jedz banany.gotowane jablka. magnez.pij miete.dziurawiec.

Gość gość
ja też sobie nie radze ale nie chce srac sobie w papierach ze mam cos z glowa, czasem mysle ze mam jakas schizofremie

Gość gość
nie wiem o co chodzi z tymi papierami, ja chodziłam do psychiatry prywatnie i mam teraz jakieś żółte papiery?

Gość Mireek
GErelaxis może wspomóc walkę z depresją, muzyka relaksacyjna pomaga się odprężyć i zrelaksować ale na pewno nie powinno się traktować medytacji jako terapii.

Gość Doradca67
Depresji wcale nie trzeba leczyć lekami. Medytacja np. może wspomóc leczenie. Ale oprócz tego polecałabym wizytę u psychologa. Może zaleci coś innego. Warto skonsultować, jeśli choroba ma już wpływ na codziennne funkcjonowanie.

Gość gość
Ja zakupiłem to GERELAXIS - ciekaw jestem jego efektów :)

Gość Zibiii
Jak wypróbujesz GErelaxis to podziel się proszę opinią, ciekaw jestem czy warto i czy muzyka relaksacyjna działa. Czytałem sporo pozytywnych komentarzy na temat muzyki relaksacyjnej GErelaxis i zastanawia mnie to czy na prawdę ma tak wysoką skuteczność jak wszyscy piszą.

Na początku warto zrobić sobie badania. Objawy depresji mogą się nasilać lub być wywołane zatruciem organizmu, obecnością pasożytów, grzybów, chorobami tarczycy, anemią, a nawet w związku z nietolerancją pokarmową. Jeżeli dolega nam nie tylko depresja, skuteczne leczenie poprawi również nasz stan psychiczny. W depresji potrzebna jest pomoc specjalisty. Odpowiednia terapia może naprawdę pomóc. Jeżeli to możliwe to warto też zmusić się do codziennej aktywności i zadbać o prawidłową dietę. _________________________________________________ www.pomocwkrakowie.pl

Gość gość
to GErelaxis świetnie działa na jesienną handrę :)

Gość Andrzej555
Ja medytuje już od dłuższego czasu. Sama medytacja nie rozwiąże wszystkich problemów ale na pewno pomoże się uspokoić i zapanować nad emocjami. Korzystałem z wielu programów do medytacji i ten GErelaxis zdecydowanie należy do jednego ze skuteczniejszych.