Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość sie pyta

Czy odblokuja mu rachunek bankowy

Polecane posty

Gość gość sie pyta

We wrzesniu zglosilam go do komornika po 3 mies. nieplacenia alimentow. Wyszlo na jaw ze on juz ma jednego komornika. Ale nic z tego. Moj komornik zablokowal mu konto bankowe. Teraz dluznik zalozyl sprawe w Sadzie pracy na mojego komornika i na mnie, bo zostawilismy go bez srodkow do zycia. Na komornika za to ze zablokowal mu konto a na mnie za to ze nie wyrazilam zgody na odblokowanie tego konta. Moje pytanie czy ma dluznik wygrac spawe i kto ma zaplacic za sprawe w Sadzie ?

Gość gość
może i wygra, a płacić będziesz ty ;)

Gość gość
komornik może zajåç 60% dochdu. wièc jego działanie było niezgodne z prawem

Gość gość sie pyta
dlaczego ja? On ma prace a ja na wychowawczym jestem. Do tego jest winien dzieciom 2,5 tys. zl.alimentow

Gość gość
a co ma jeść i za co zapłaci rachunki głupia kobieto

Gość gość
"dlaczego ja?" x x spakuj dzieci i mu oddaj i płać tyle co on ma niby płacić wyżyjesz cwaniaro?

Gość gość sie pyta
dzieci nie chca jechac do niego . A mieszka on z kunkubinom.

Gość gość
Dobre konto? Tylko Konto rozsądne z premią 50 zł w Alior Banku. Warunki oferty: - zwrot 3% wydatków kartą w sklepach spożywczych, supermarketach i hipermarketach (z wyłączeniem sklepów internetowych), - 0 zł za wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce i za granicą - 0 zł za prowadzenie konta i tylko 5 zł za kartę - 50 zł jednorazowej premii Załóż konto i ciesz się, że masz prawie darmowe konto! http://rekomendacja.aliorbank.pl/rekomendacja/index.html?application_ID=59074_4000_2

Gość marek krupski
To zależy ile on zarabia.

Gość gość
Komornikowi nie wolno blokować konta dłużnika! Po drugie facet musi z czegoś żyć. Zostaniesz obciążona kosztami sądowymi.

Gość gość sie pyta
w kwietniu on sie zwolnil z pracy. Jest zarejestrowany jako bezrobotny i dostal zasilek. Na szczescie komornik mu juz zajal ten zasilek i zglosil go do prokuratury za niealimentacje.