Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie pieluchy kupić, kłopot z rozmiarem

Polecane posty

Gość gość

Do tej pory córka używała Dada 2. Obecnie waży 5,75 kg i zauważyłam, że zaczyna mieć od nich czerwone otarcia w okolicy pachwin. Kupiłam więc Dada 3 i... są ogromne!!! Muszę je zapinać dosłownie na krzyż, aby jako tako trzymały się tyłka małej. Czy znacie jakieś pieluchy "pomiędzy"???

Gość gość
Kup z innej firmy.

Gość gość
No ale z jakiej? Której firmy pieluchy i w jakim rozmiarze są czymś pośrednim pomiędzy Dada 2 a Dada 3?

Gość gość
papmersy sa mniejsze niz dada

Gość żona hakera
Kup 3 z lidla lub pampers.

Gość gość
ooo dzięki! Spróbuję pampersów.

Gość gość
No i te Pampersy chyba też za duże, kupa na plecach:( A pielucha była założona starannie i zapięta tak ciasno, jak się dało, aby nie przeszkadzała dziecku....

Gość gość
Dziwna jesteś... Tylko Ty masz problem z doborem rozmiaru pieluch dla dziecka. Nigdy nie czytałam na forum podobnego tematu. Twoje dziecko jest jakieś inne czy co? Próbuj z różnymi firmami i tyle.

Gość gość
Łał, świetna wypowiedź... Nie wiem czy moje dziecko jest jakieś inne, czy nie - wydaje mi się, że jest dość długie i jednocześnie szczupłe. Z "jedynkami" ani "dwójkami" nie miałam żadnego problemu, więc raczej to nie ja jestem dziwna. Chyba po to jest forum, żeby podzielić się doświadczeniem? Nie chce mi się wierzyć, że tylko moim zdaniem różnica pomiędzy rozmiarem 2 a 3 w Dadzie jest kolosalna, i dlatego pomyślałam, że bardziej doświadczone mamy już wiedzą, które pieluszki w rozmiarze 3 są najmniejsze, i jakie najlepiej sprawdzą się przy szczupłym dziecku. PS Pampersy rzeczywiście są mniejsze niż Dady. Ale może jest jakaś jeszcze mniejsza trójka.