Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dni płodne

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jak najlepiej jest wyznaczyć dni płodne przy nieregularnych cyklach? wahania 25-36 dni?

Gość gość
kupic sobie test

Gość gość
ja mam taka aplikacje na telefonie, po 5 miesiacach wprowadzania danych wylicza mi dni plodne przy nieregularnych okresach

Gość gość
Wydaje mi się że dobry byłby mikroskop owulacyjny

Gość gość
Mierzenie temperatury obserwacja sluzu

Gość gość
Dni płodne to bzdura :) prawda jest taka że są to mniej więcej któreś dni między jedną miesiączką a druga, niektóre kobiety zachodzą w ciążę nawet podczas okresu.Przykład-moja koleżanka w 6-8 dc pod koniec okresu, druga 2-3 dni przed miesiączką a najlepiej to unormować swój cykl, odwiedź ginekologa, może monitoruj nawet

Gość gość
Ja też bym polecała mikroskop. ja używałam Afrodyty podczas staran o dziecko i dokładnie pokazwała dni płodne

Gość gość
17.30- dni płodne nie są bzdura, tyle że trzeba znać swój organizm chociaż trochę i wiedzieć, że owulacja zawsze może się przesunąć, dlatego nie używa się kalkulatorów internetowych czy inny tego typu bzdur

Gość ciekawa159
Witam, też zastanawiam się nad tym. 8 dnia cyklu kochałam się z narzeczonym z końcem w środku. Cykle mam co 29- 30 dni a 10 dnia zaczęłam się robić wilgotna i pojawił się ból brzucha, 11 dzień biały, ciągnący się śluz. Czy to już oznacza że od 10 dnia cyku mam owulację?? Jaka jest szansa, że zajdę w ciążę? Nie jet to zbyt dobry czas na dziecko i trochę się boję

Gość gość
skoro nie jesteś gotowa na dziecko to się zabezpieczaj, nikt nie siedzi ani w twojej macicy ani na jajnikach, żeby stwierdzic kiedy masz owulację