Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tolerowalibyscie ćpanie przez waszego męża ?

Polecane posty

Gość gość

Czysto teoretyczna sytuacja. Znajdujecie przy mężu lufe ( czy co tam ) i co robicie ?

Gość gość
dostaje ultimatum:albo z tym kończy albo ja kończę z nim, czas na takie rzeczy juz minął

Gość gość
zapalam z nim :classic_cool:

Gość gość
Nie. Mój sąsiad kiedyś tak zaćpał, że zdemolował klatkę schodową (wpadł w szał). A co gdyby dostał takiego szału i w amoku skrzywdził dziecko?

krzywo patrzę nawet na tych co od czasu do czasu tak się bawią, ale jak lubię to toleruje. natomiast jakby to było inaczej niż raz na pół roku wpadł dziwny kumpel to mógłby się ze mną żegnać.

Gość gość
ultimatum, albo ja albo ćpanie. A gdyby wiózł cię autem "pod wpływem" albo zrobił ci krzywdę?

Gość gość
sama trawa, jako tako by mi nie przeszkadzała

Gość gość
Zapomniałam dostać - do domu nie wraca pod wpływem, tylko z kolegami i nie wraca do domu do póki nie wrócić do rzeczywistości.

Gość gość
nie, nigdy, dla mnie od razu kop w 4 litery, bo to znaczy, że jest niepoważny i nieodpowiedzialny no i nie jest już gównia/rzem.

Gość gość
jesli dla was palenie trawki to cpanie to ja bym was zostawila na miejscu tych facetow :D

Gość gość jjnb
Nie, nie daj Boże jeszcze zrobił by cos sobie lub innym. Juz wystarczy ze sie pan Darek K . przejechał :o

Gość gość
zaraz zaraz, o czym jest temat? o czym konkretnie? klasyczne cpanie, typu wlasnie koks, czy wy mowicie o trawce? bo trawa to taki narkotyk jak z napoju garden sok :D :D :D

Gość gość
trawka spoko, inne narkotyki nie. Wolę, żeby od czasu do czasu zapalił trawkę niż się upił

Gość gość
jeżeli twierdzicie, że palenie trawy to nie ćpanie, to chyba nie za bardzo miałyście z tym cokolwiek wspólnego, 10 lat mieszkam w kraju, w którym marihuana jest legalna, mam znajomych, którzy zaczynali "popalanie" kilka- kilkanaście lat temu, są wśród nich osoby uzależnione- OD MARIHUANY właśnie i nikt mi nie powie, że to nie jest narkotyk, bo na przestrzeni lat widziałam upadki tych ludzi o dno jakie osiągali