Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popatrzcie jak Shatyn na Wyborach rozwalił

Polecane posty

Gość gość

oszołomskiego oszołoma katolickiego aż ten uciekł w podskokach:D:D:D

Gość gość
:D

Gość gość
brawo Shatyn! to mądry koleś. glosuje na PO. lachę swą kładzie na p******e biedne polactwo. szlachetny Gość głosuje na szlachetną partię PO

Gość gość
rozjechal katola

Gość gość
:D

Gość gość
dziwie się ze te głupie komuchy nie chcą poprzeć PO same szans zadnych bladż lewacka nie ma a fochy ma do PO najlepszej partii

Gość gość
Sram na shatyna i jego żałosny temacik;)

Gość gość
To ja katol :-) Ja nie żyje tylko forum jak Shatyn .Jak mam inne zajęcia to spadam. A jak mam chwilkę to zaglądam na forum i drażnie fanatyka peowskiego Shatyna :-):-):-)

Gość gość
psia szmina czerwona lewacka atakuje Shatyna.

Gość gość
oszolomie ty tam byles tylko nie potrafiles. odpowiedziec w sposob merytoryczny :D

Gość gość
No i nie ma Shatyna :-( On chyba poszedł do Almy kupić świece na nadchodzace święto Chanuki ?

Gość gość
Gościu z 17, 02 ale ty tępy jesteś :-(:-(:-(:-(

Gość gość
Tępy ten gościu jest bo napisał prawdę?xxxOn chyba poszedł do Almy kupić świece na nadchodzace święto Chanuki ?xx"Myślisz" że jak ty kupujesz na swoje święto to inni też tak musza?Bidusiu....:D

Gość gość
Z chamem nie gadam Spadaj .posłuchaj sobie Niesiołowskiego .

Gość gość
Shatyn ile ci płacą żebyś zachwał Po i głosił psalmy pochwalne?

Gość gość
:DTypowy katol oszołom. Zamiast merytorycznych postów, próba obrażenia....:DI znowu wyszedłeś na to co zwykle czyli na idiotę...:D

Gość gość
Shatyn ile ci płacą żebyś zachwał Po i głosił psalmy pochwalne?xxxTo ja tak robię?Zacytuj jeden mój post w którym coś takiego zrobiłem...:D

Gość gość
Ale co propaganda tych lajdakow zrobiła w mniej rozgarnietych glowach .Są tacy którzy mimo tych rządów gotowi dalej głosować na PO I PSL. .To do nawiedzonego shatyna!

Gość gość
Shatyna w cytowaniu nikt nie pobije.Naprawdę szacun - no i...w gloryfikowaniu Partii Oszustów,naprawdę jest dobry że aż du/pę ściska.

Gość gość
Ja gloryfikuje a ty nie potrafisz zacytowac ani JEDNEGO takiego mojego postu?Może dlatego, że twoje zdanie na mój temat pochodzi wprost z twojego omamu a nie z rzeczywistości...Bo gdyby miało poparcie w rzeczywistości to bez trudu byś zacytował taki mój post.

Gość gość
Ale co propaganda tych lajdakow zrobiła w mniej rozgarnietych glowach .Są tacy którzy mimo tych rządów gotowi dalej głosować na PO I PSL. .To do nawiedzonego shatyna!xxxMało tego. Jest ich większość wg sondaży bo następna partia czyli pisiory, tylko z dodatkami mają te same poparcie. Propaganda swoje robi ale fakty robią więcej. Np twarde wyniki gospodarki Polski.

Gość gość
mosiek -uczen moska urbana chce pobic swojego miszcza w opluwaniu katolikow zwanych przez moska - katolami - ze tez wskrzeszono topele tego juz prawie pogrzanego judzacego latami na cafele trupa - wyciszacza dzwonow chwalacego sie ostatnio jedzeniem zdechlych ryb z ryzem , czyli sushi

Gość gość
Katolik to zupełnie ktoś inny niż katol... Bido intelektualna...

Gość gość
Ja dziwię się tylko że Polacy niby taki dość wykształcony naród a daje sie bezkarnie okradać ze wspólnie wypracowanego majątku i jeszcze jeśli ktoś chce łapać złodziei to nastawieni przez media i propagande bronią złodziei a atakują tego co chwytał złodziei! Nigdy chyba tego nie zrozumiem !

Gość gość
Ale kto kogo okrada i co ukradł oraz jak...Może jak to opiszesz to sobie uświadomisz, że jest inaczej?

Gość gość
..."Na początku zaznaczę, iż niezmiernie ważne jest, aby nie utożsamiać katola z katolikiem, bo to dwa różne pojęcia. Katolik żyje bowiem zgodnie z naukami J.e.z.u.s.a, a przynajmniej stara się. Katol żyje natomiast zgodnie z naukami mocno upolitycznionego kościółka, wierząc przede wszystkim w świętą wojnę z innowiercami i niewierzącymi. O ile katolik nadstawia drugi policzek, o tyle katol z upodobaniem dokopie bliźniemu swemu. Katolik wybaczy, katol będzie się sądził. Katolik wysłucha, katol zaknebluje. Nie muszę chyba dodawać, że prawdziwych katolików jest niewielu, katoli zaś – całe zastępy.

Gość gość
W co wierzy katolik? Oczywiście w Boga. I ma nadzieję, że po śmierci pójdzie do nieba. W co wierzy katol? Przede wszystkim w kościół. Zdarza się, że i w Boga. Jednak nie ma on - jak to ma miejsce u katolika – nadziei, że pójdzie do nieba. ON TO WIE! Czy jednak oklepana już wizja raju jest dla niego nęcąca? Absolutnie nie. Jak bowiem wśród aniołków i pasących się beztrosko baranków bożych spełniłby się ktoś, dla kogo agresja i nienawiść to chleb powszedni? Zanudziłby się tam biedaczysko. Dlatego wymyślił sobie raj alternatywny... xJean Paul Sartre powiedział: “Piekło to inni”. Katol mówi: “Niebo to piekło innych”. Ileż już razy słyszałem zdania typu: “Z przyjemnością będę patrzył, jak smażysz się w piekle”, “Zobaczymy, kto będzie się śmiał w dniu sądu”, “Będziesz błagał o litość, podczas gdy ja będę w niebie”. Sadyzm w najczystszej postaci. Nienawiść, która przetrwa nawet śmierć. Agresja, której końca nie widać. Zaiste – raj, tyle że dla psychopatów.

Gość gość
Zastanawia mnie, skąd się biorą tacy ludzie? Czy Bóg nie jest dla nich jedynie przykrywką, w imię której mogą siać zniszczenie, na dodatek bezkarnie? Domagają się szacunku dla swoich działań w imię wiary, ale absolutnie na niego nie zasługują. W równym stopniu można by domagać się szacunku dla działań żołnierzy SS. Dla nienawiści nie ma wytłumaczenia. Cel nie uświęca środków. Zło pozostaje złem, niezależnie od rozmiaru, zasięgu i tego, z jakich pobudek jest czynione.".../

Gość gość
No i co "gość dziś "Nie wiesz ale o tym piszesz?Czy nie masz wrażenia że się ośmieszasz w ten sposób?

Gość gość
No to na razie...