Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popatrzcie jak Shatyn na Wyborach rozwalił

Polecane posty

Gość gość
Shatyn cała twoja rodzinka jest w PO razem z twoim dziadem pradziadem?

Gość gość
up

Gość gość
Shatyn mosku , to kogo ty uwazasz za katolika albo katola nie ma zupelnie znaczenia - takie moski jak ty nie majace wiele wspolnego z Polakami , szczujace Polakow na siebie nie bede definiowac tego , kto jest 'katolem' , czyli kims zdefiowanym przez szalejacych w POdbitej Polsce przez moskow - moskow

Gość gość
wystarczy wrzucic w goodle Shatyn Krakow - i od razu wyskakuje twoj pierwowzoz ' na aryjskich papierach ' :D ...i wszystko jasne zydiwski lewak Hartman albo Shatyn z Krakowa niewioele sie od siebie roznia w pogladach i w metodach walki z KK - jeden bardziej walniety od drugiego

Gość gość
I znowu rozwalił swojego rozmówce, wykazując jego głupotę i oszołomstwo:D

Gość gość
Nie ma się czym chwalić.To wyjątkowo prymitywny oszołom...Bez problemu się go "rozwala" wykorzystując jego własne słowa a raczej głupoty które on sam wypisuje...:D:D

Gość gość
Nie musisz bo "fakty" z twojego omamu nikogo nie interesują...:D

Gość gość
Dosyć długo dedukowałeś co by tu kliknąć.

Gość gość
Że też matka ziemia nosi takie kreatury.No ale cóż nikt i nic nie jest idealne.

Gość gość
Raczej krótko bo w przeciwieństwie do ciebie mam inne zajęcia i nie mogę czytac wszystkiego co się pojawia...:D

tylko debil albo partycypujący w korzyściach dorwania się do koryta może sądzić, że wybory mogą zmienić cokolwiek, oprócz paru nieistotnych kwestii wymyslonych dla odwrócenia uwagi od rzeczy istotnych.

Gość gość
A coś takiego napisałem?

w d***e mam co napisałeś bo to k***a stek bzdur przeważnie. podejrzewam nawet, że działasz na rzecz pisu kreując się na p*****lniętego umysłowo zwolennika PO:D taka mała dywersja.

co ty kurwa w asemblerze piszesz? chyba jasne, że jesteś w to w ten czy inny sposób zaangażowany bo inaczej byś o tym nie pierdolił bez przerwy. chyba, że tak naprawdę chesz tu poderwać jakąś dupę na te agitkę czy też antyagitkę

Gość gość
No to po co pytasz? To jakaś choroba umysłowa?Stek bzdur powiadasz?To może zacytuj jakąś moją "bzdurę" i krótko uzasadnij dlaczego tak uważasz?Jestem zaangażowany w pomyślność Polski i Polaków. To prawda...

Gość gość
podejrzewam nawet, że działasz na rzecz pisu kreując się na p*****lniętego umysłowo zwolennika POxxxNo to uzasadnij swoje twierdzenie i zobaczymy kto tu jest perdolnięty umysłowo...:D

co ci mam uzasadniać? że jesteś krętaczem? chyba ci sie kafeteria pomyliła z debatą przedwyborczą baranie:D

Gość gość
JA siebie sam cytuję? Jeśli tak to tylko gwoli przypomnienia swojego postu.I niestety nie wystarczy to, żeby uzasadnić twoje słowa...:O

Gość gość
co ci mam uzasadniać?że jesteś krętaczem?chyba ci sie kafeteria pomyliła z debatą przedwyborczą baraniexxxJAk widze masz problemy ze zrozumieniem prostych tekstów w języku polskim...A więc napisze dużymi literami:"UZASADNIJ WŁASNE SŁOWA"

Gość gość
Shatyn,idź i popełnij samobója,wstydu oszczędź!

jeszcze jedno. dziwi mnie niezmiernie, że sie nie starłeś jeszcze na forum kafeterii z twoim odpowiednikiem PiSowskim czyli Mackiem B. chociaż może i lepiej dla ciebie bo jest inteligentniejszy. ty tylko uniki robisz. srasz non stop a jak ktos mówi że śmierdzi to mu każesz cytować swoje pierdy.

Gość PRL bis
Towarzysz Shatyn, były członek PZPR i ORMO - obecnie aktywny w internecie propagator Platformy Obywatelskiej, wielbiciel Tuska i Niesiołowskiego.

Gość gość
Twoim motto jest uzasadnij i cytuj?

Gość gość
srasz non stop a jak ktos mówi że śmierdzi to mu każesz cytować swoje pierdyxxJak widze chciałeś swoim prostackim i prymitywnym sposobem zakończyć te wymianę słów.I to ci sie udało...

jak można uzasadnić, że śmierdzi? po prostu śmierdzi i to ty jestes źródłem tego smrodu.

Gość gość
gość dziś Twoim motto jest uzasadnij i cytuj?xxxNie.To prośba do piszących tutaj (na forum), żeby zobaczyć czy potrafią uzasadnic własne słowa tzn czy to co napisali bierze się z przemyśleń czy to tylko proste i prymitywne hasełka i durnoty.Jak ktoś nie potrafi uzasadnić włąsnych słów tzn że chodzi o tą drugą sytuacje...:D