Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popatrzcie jak Shatyn na Wyborach rozwalił

Polecane posty

Gość gość
Zniknij na zawsze,zerusiu.Uzasadnij.

no ale potrafisz uzasadnić to ze nagle znikasz? uzasdnij. No uzasadnij k***a uzasadnij

Gość gość
Owsiak opisuje dokumenty, które jego fundacja dostarczyła blogerowi w trakcie procesu. I zauważa, że sędzia się do nich w ogóle nie odniósł. - Ponieważ w wywodzie sędziego brakuje tego. Ja tego kompletnie nie odczułem, żebyśmy w ogóle jakiekolwiek dokumenty przedstawili sądowi - mówi. - Wygląda, jakby MatkaKurka tylko i wyłącznie domagał się dokumentów, których mu nie dostarczyliśmy. Tych 13 bardzo ważnych dokumentów, które wysłaliśmy sądowi do wglądu, ponieważ proces był jawny, blogera MatkiKurki. Te dokumenty zostały przez niego obejrzane i stwierdził, że tam nie ma swoich dowodów, nie znalazł tam żadnych dowodów na nielegalne czy nieprawidłowe działanie fundacji WOŚP. Biegły choćby z Papui-Nowej Gwinei Fundacja nie wysłała komputerowego wydruku ksiąg rachunkowych spółki Złoty Melon za lata 2004-13. Zapowiadała wcześniej, że zrobi to wtedy, gdy sąd powoła biegłego, który zajmie się tą dokumentacją. - Nigdy nie powiedzieliśmy, że nie wyślemy dokumentów - podkreśla Owsiak. - Wysłaliśmy ich bardzo dużo, a te ostatnie, te pudła, o których wspomniał sędzia, moglibyśmy wysłać, ale tylko pod warunkiem, kiedy sędzia powołałby biegłego. Skądkolwiek by on był. Nawet z Papui-Nowej Gwinei. Byleby był biegły, który by się na tym znał. Ponieważ ten proces trwałby w nieskończoność. Ilość dokumentów przedstawiona tylko na to, żeby udowodnić tezę, którą sobie wymyślił MatkaKurka, mogłaby iść w nieskończoność.

zanim zakocha sie we mnie jakaś działaczka to doprecyzuje, że na PiS też mam wyj****e;)

Gość gość
uzasadnił: Shatyn dziś Zapadła cisza. Chamuś nie potrafi przeprosić. A więc znikam na czas jakiś..

Gość gość
Ech, nie sądziłem, że ten Shatyn to aż taki debil. ;)

nieustraszony bojownik o wolność polski, dobro polaków z dziada pradziada a także bezkompromisowy (i bezpartyjny) piewca prawdy skapitulował w obliczu "chamusia" No cóż. Jacy wojownicy taka wojna

Gość gość
Przecież ma to napisane w stopce: Gdy rozum śpi budzi się Shatyn. ;)

dziwnym trafem kiedy zaczyna się wojna shatyn zdejmuje mundur. macie w sztabie sun tzu do c***a czy jak? weźcie mu uświadomcie, że juz każdy czytał jego książkę odkąd mu sie kojtło:D

ja i tak wiem, że to nie zaden shatyn ale chuj tam. jak sie bawic to sie bawić

Gość gość
Teraz mnie się udało:D

Gość gość
up

Gość gość
:D:D