Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie praca

Polecane posty

Gość gość

Mam możliwość pracy w moim małym mieście. Żadne kokosy, na początek najniższa krajowa. Razem z tym, co zarabia mój facet żyłoby się nam nieźle. Ale... nienawidzę jego kolegów, którzy mieszkają w naszym mieście. Żaden nie ma rodziny, żony, nawet dziewczyny. I mój facet d... wołowa oczywiście wszędzie musi z nimi wychodzić, ale nie o tym. Mogę wyjechać do dużego miasta, np. Warszawy (on mówi, że wyjedzie ze mną) i tam znaleźć pracę. Życie tam jest oczywiście droższe, więc na początku byłoby ciężko. Plus - brak jego kolegów. Co robić?

Gość gość
up

Gość gość
a co w wawie bedziesz robic? jak nie masz fachu ani wyksztalcenia specjalistycznego to tez dostaniesz smieciowke albo minimalna

Gość gość
Patrzcie tutaj - https://www.gowork.pl/praca/czestochowa;l Pracy jest bardzo dużo, nawet w miastach małych, gdzieś wcześniej nie było pod tym względem zbyt różowo. Tak więc powinna być widoczna wyłącznie poprawa sytuacji pracowników. Jeśli im zależy na zatrudnieniu, to powinni je dostać.

Gość gość
Może zmien faceta? Rozumiem Ciebie. Tez nie trawie kolegów faceta. Skoro on woli kolegów od Ciebie to może zakoncz ten związek?

Gość gość
Wiesz, to nie jest takie Hop siup znalezc prace w warszawie dla siebie i chlopaka.

Gość gość
To stary temat jest... Autorka juz na pewno podjela jakas decyzje ;)