Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da się żyć w samotności przez całe życie ???

Polecane posty

Gość gość
Eee tam na zawał. Zaraz zaczniemy się wszyscy pocieszać i będzie nam lepiej. Ja godzinę temu też chciałem zachorować a teraz już nie chcę. Szkoda, że ja taki nudny jestem bo tak to chętnie bym pogadał. Mógłbym mieć znajomych.

Gość gość
ale ja uczę się i wiem kogo szukają mężczyźni a kogo kobiety i te zasady na których działa miłość i fascynacja erotyczna to dysharmonia

Gość gość
A coś bliżej ? Rozwiniesz o tej dysharmonii ? Jestem ciekawy

Gość gość
nieprzypadkowo jestes sam, kobiety nie lubia nudnych, nietowarzyskich mezczyzn. jesli ktoras sie na Ciebie polasi to na spokojne zycie w domku, ale sie Toba znudzi w trakcie zwiazku/malzenstwa i bedzie nieznosna. :) to jesli Ty sie bys nawet zauroczyl jakas kobieta to co z tego jak nic nie masz co by ja zauroczylo? kobiety wola drani

Gość gość
a dranie to maja na peczki kobiet atrakcyjnych wiec kilka razy pojdzie taki do lozka z baba i daje jej kop w doopsko. :) ona placze bo zakochana, Ty sie smucisz bo nikogo nie masz, a dran goovno ma, pije czasem bije i ****** dysharmonia na maxa

Gość gość
te gwiazdki to mialo byc r/u/c/h/a

Gość gość
Drani to może nie ale kobiety chcą faceta, którego trzeba ciągle poznawać. No żeby się nie nudzić. A to, żę ciężko byłoby ze mną na długą metę wytrzymać to sporo w tym prawdy. No chyba, że trafię na kogoś odpowiedniego. Wtedy jest się ze sobą na dobre i na złe bo ludzie nie potrafią bez siebie żyć. No są takie związki. Nawet mnie może ktoś ciągle pragnąć ale to musi być taka osoba, no taka dla mnie akurat.

Gość gość
a ja myślę że jednak drani wolą, pociągają ich a reszta to tylko ma za zadanie polepszyć im życie, roześmiać, zapewnić pieniadze

Gość gość
No coś w tym jest. No ale z takim draniem to coś się przynajmniej dzieje :D Ciągle kłopoty ale jede nsię rozwiąże to i drugi się rozwiąże i tysiąc kolejnych też. Nie nudzi się kobiecie, jest co robić. Kłutnie , później przytulanie i znowu kłutnie i tak w kółko.

Gość gość
to moze znajdz jakas zwariowana doope to tez cos sie stanie w Twoim zyciu :)

Gość gość
Nie, zwariowanej to chyba nie chcę. Wszyscy piszemy jako gość i nie wiem kto tu pisze

Gość gość
ja nie lubie drani

Gość gość
poszukaj na czatach

Gość gość
milosc przyciaga milosc.mozna sie zakochac od pierwszego wejrzenia.

Gość gość
Nie przejmuj sie, nie ty jedyny jestes w takiej sytuacji i nie ostatni. Ja mam nawet gorzej, bo mam 34 lata i nawet nie dorobilam sie wlasnego mieszkania. Dlugo studiowalam, dopiero niedawno jako tako zaczelo mi sie ukladac w zyciu zawodowym. Samotnikiem jestem z wyboru, bo zwyczajnie nie mam ochoty na podtrzymywanie znajomosci. I czasu, codziennie wychodze z domu o 6.30, wracam okolo 20 00. Cos zjem i do okolo 23.00 dalej pracuje (robie po godzinach tlumaczenia). Z rodzina mam kontakt telefoniczny, bo nie mieszkam w Polsce. Nie daj sie presji, bo juz czas, bo powinienies zalozyc rodzine. I na to przyjdzie czas, uwierz mi. Powodzenia!

Gość gość
A wiecie że łatwiej być samotnym niż z kimś. Jak jesteś sam łatwo utrzymać swój stan wystarczy nie angażować się w nic:D

Gość gość
jestem sama bo nie znalazlam odpowiedniego faceta.

Gość obcy

jak śpiewa lady pank osobno lepiej osobno lżej nikt się nie czepia kłopotów mniej