Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurza mnie reklama z bachorem ssącym cycka!

Polecane posty

Gość gość

No bez przesady, dlaczego muszę oglądać coś takiego? ostatnio sobie sprawdzam często opinie produktów spożywczych na jednej stronie i wiecznie widzę to paskudne zdjęcie z bachorem ssącym cycka! Ta reklama jest niesmaczna i nie na miejscu! 😡

Gość gość
nie, no pewnie, lepiej oglądac reklamę czegokolwiek z prawiw goła babą z palcem w ustach :o

Gość gość
a kto powiedział, że gołe baby lepsze? Bo na pewno nie ja. Nudzi Ci się, że dorabiasz filozofię do prostego stwierdzenia, że wkurza mnie z reklama z bachorem i gołym cyckiem? Ale no tak, do gołego cycka przystawmy bachora i w magiczny sposób seksistowska, wulgarna reklama zamieni się w urocze zdjęcie cudu natury...

Gość gość
skoro dla ciebie taka reklama jest seksistowska to dla równouprawnienia zamów taką,gdzie facet bedzie przystawiał bachora do cycka

Gość gość
mnie wkurza reklama w której wystepuje sylwia gr****** i te wszytkie matki z radością odkrywajace swoje biusty, bleeeeeeeee

Gość gość
gość z 18.00 - czytaj ze zrozumieniem. Mianem seksistowskiej określiłam reklamę z "prawie gołą babą z palcem w ustach".

Gość gość
też nie cierpię takich reklam i zdjęć :o albo jak w miejscu publicznym baba wywali cyca gdzieś na środku i bez żenady nakarmi dziecko co jakiś czas jeszcze świecąc tym cycem - ohyda. Jak już musi karmić to niech karmi ale kuźwa może gdzieś z boku i przykryć się jakąś chustką, bo może nie wszyscy przechodnie mają ochotę oglądać jej cycory?

Gość gość
:o