Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kolor ściany do kuchni ?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie... http://img19.imageshack.us/img19/2789/kuchnia4g.jpg Mam kuchnie w tym kolorze fioletu + grafit. Płytki mam jasne kremowe. Niestety, nie wiem jakie ściany najlepiej by do tego pasowały. Sufit mam biały. Prosze o odpowiedzi, to ważne.

Gość tojagoga
Bardzo elegancka kuchnia. :) Ja szczerze mówiąc też miałabym problem z dobraniem koloru do czarno białej kuchni. Na pierwszy rzut oka pomyślałam o jakimś kolorze w stylu błogi poranek albo spokojne myśli. Sprawdź je na stronie Śnieżki, ciężko opisać te kolory naturalnymi nazwami. ;)

Gość gość
to jest zdjecie Twojej kuchni? w opisie piszesz o kuchni w kolorze fioletu i grafitu, a na zdjeciu jakies takie bordo. sprecyzuj to jakos pomozemy :-)

Gość gość
Nie podoba mi się ta kuchnia. Jeśli już pytasz o kolor ścian, to chyba jasne, że mają być jasne. :-) Kuchnia powinna mieć zimne kolory, żadne czerwienie czy pomarańcze.

Gość gość
Ja mam bardzo podobne meble, tylko ten fiolet u mnie jest taki bardziej nasycony, chyba że to kwestia zdjęcia, ale już się chwalę jak mam ja, nie każdemu może się to podobać, ważne że podoba się mnie. Na ścianie gdzie mam kuchenkę, okap i dwie wiszące szafki mam położoną strukturę z magnata grassi piryt taki szary, a na reszcie mam zdecydowany fiolet też z magnatu "noc kairu".

Gość mikusia90
Wydaje mi sie, ze kuchnia jest ok i nie trzeba nic zmieniać;) Możesz jedynie dodać jakiś fajny obraz na płótnie np z http://www.fotoboard.com.pl/obrazyiplakaty lub jakieś delikatne dodatki żeby nie było tak pusto. Poza tym jest ok :) Gdzie zamawiałaś te meble?

jak dla mnie strasznie przytlaczajaca, wmienil bym podloge sufit, lampy sufitowe stawil cos w okna i na sciany moze jakiej elementy z HPL

Gość gość
kolor na pewno pasujący do pozostałych elementów wnętrza, ale ważniejszy wydaje mi się rodzaj farby, warto wybrać satynową, dzięki temu że jest zmywalna bez problemu wyczyścimy zabrudzenia, godna polecenia jest np. Flutex 10