Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta

Polecane posty

Gość gość

hej, jeżeli stosuję jakąś dietę odchudzającą to po jakim czasie będzie widać pierwsze efekty? jak to było u Was?

jeśli to będzie mądra dieta to po trzech tygodniach może. jeśli to będzie dieta wyniszczająca to i po tygodniu

Witam! Pierwsze efekty stosowania diety odchudzającej są uzależnione od tego jak tej diety przestrzegamy. Ze swojej strony dodam, że aby odchudzanie było skuteczne należy oprócz diety być również aktywnym fizycznie. Dobrym dodatkiem będzie także zastosowanie suplementu diety, takiego jak np. AquaSlim. AquaSlim to zestaw 3 aktywnych składników, które uzupełniają dietę podczas odchudzania. L-karnityna uzupełnia dietę osób aktywnych fizycznie. Garciniacambogia pomaga pozbyć się zbędnych kilogramów oraz zmniejsza uczucie głodu. Natomiast chrom wspiera metabolizm makroskładników odżywczych oraz pomaga utrzymać prawidłowy poziom cukru we krwi. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
Czy w wieku 16 lat mogę zażywać ten suplement?

Niestety nie, bowiem AquaSlim jest suplementem diety przeznaczonym wyłącznie dla osób dorosłych. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
A po jakim czasie stosowania można się spodziewać pierwszych efektów?

Gość gość
Pijąc sam suplement na duże efekty lepiej nie licz, najlepiej się wspomóc jakąś lekką dietą i co najważniejsze aktywnością fizyczną. Systematyczność najważniejsza.

Zgadza się, skuteczność AquaSlim jest w dużej mierze uzależniona od zastosowanej diety i częstotliwości aktywności fizycznej. Dlatego zalecam np. ćwiczenia, bieganie czy basen, lekką dietę oraz AquaSlim, a efekty redukcji wagi z pewnością szybko się pojawią. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość Ulises2
U mnie pierwsze widoczne efekty po dwóch tygodniach.Ale oprócz samej diety stosowałam tabletki Foreverslim.Cała kuracja i 14 kg mniej taki wynik udało mi sie wypracować w trzy miesiące i dwa tygodnie.

Gość gość
ja wole Aqua Slim, schudłam dośc sporo i dalej stosuje