Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lucy Pherka

co lepiej wstąpić do zakonu

Polecane posty

Gość gość
to od ciebie zalezy jak bedziesz realizowac plan bozy

nie mogę się zdecydować, do zakonu na razie nie mogę wstąpić bo dostałam odmowę z racji że jestem lekko opętana ale marzy mi się życie w ascezie jednak wyobrażam sobie jak siedze na łące a wokół mnie biegają dzieci najlepiej piątka...

Gość gość
A kto konkretnie powiedział ci że jesteś opętaną?

Gość gość
:D głupia dziewucha zakonnice to darmowi robotnicy nie myśl o modlitwach tam tylko będziesz gotować sprzątać prać i co chwila będą cię przenosić żebyś przypadkiem nie znalazła przyjaciółki czy się zbuntowała bycie zakonnicą to harówka lepiej zrób sobie 10 dzieciaków lepiej na tym wyjdziesz

lubię pracować dla kogoś to dla mnie przyjemne, przyjaciólek nie potrzebuję no ale jednak marzy mi się gromadka ale max 5

Gość gość
to nie praca to harówka w dodatku traktują cię jak g****o dziewczyną piorą tam mózgi

nie potrzebuje szczególnego traktowania ale nie chcą mnie przyjąć w tym roku :( nie mam szans może w kwietniu...

Gość gość
na prawdę jesteś opętana pewnie przez tego demona Aszterę

Gość gość
Posuwałbym

Gość gość
Jeśli jesteś naprawdę wredna to idź do zakonu, szkoda dzieci :o

Gość gość
Na uja sie przyznawałaś do opetania? Przyjęliby cię, wyegzorcyzmowaliby cię i byłabyś katolicką czarownicą jak należy.

Gość gość
Lucy P. :-) Ty żartujesz prawda? :-) Jak już koniecznie masz potrzebę..."pomagania", poszukaj sobie wolontariatu. Możesz mieć gromadkę dzieci i spełniać się zarazem równocześnie "duchowo" :-) P.S. Tylko żebyś miała na tyle szczęścia żeby znaleźć faceta który zajmowałby się dziećmi kiedy Ty się "będziesz spełniać duchowo" :-)

Gość gość
Ja nawet wiem co za oszołomka tu dialoguje sama ze sobą i nie jest to satanistka, a fanatyczna katoliczka :classic_cool:

23;24 nie mówiłam.przełożona od razu wyczuła szatana poza tym nie mam czystej przeszłości no i moje satanistyczne tatuaże...

zrob sobie 5 dzieci nie bedziesz miala czasu na sex i bedzie jak w zakonie 2 w 1 :D