Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona789

Suplementy wspomagające odchudzanie i kształtowanie sylwetki.

Polecane posty

Gość Iwona789

Które produkty polecacie, ja znalazłam ostatnio to: http://cfm.xlx.pl/odchudzanie ale nie wiem, który produkt wybrać, chciałaby schudnąć jakieś 8 kg, ale potrzebuję motywacji i wspomagania, proszę o odpowiedź jaki produkt Wam najbardziej pomógł.

Gość gość
po pierwsze: nie reklamuj jakiegoś gówna - takie pseudo rekalmy powinny być zabronione po drugie jeśli faktycznie chcesz schudnąć to przestań żreć i rusz dupę.

Gość gość
Mniej zrec, wiecej sie ruszac! A nie truc sie nieprzebadana chemia!

Gość gość
najskuteczniejszy i najtańszy jest ocet spirytusowy. codziennie po szklaneczce na czczo i się schudnie. po co wydawac krocie na dietetykow i suplementy

Gość gość
Ja mam 35 lat i już mi gorzej przychodzi odchudzanie niż jeszcze parę lat temu smutas.gif Ja nigdy nie jadłam dużo ale za to źle, tzn cały dzień nie muszę jeść ale za to wieczorem nadrabiam. Nie wiem czy kiedykolwiek stosowałaś jakieś suplementy czy leki na odchudzanie. Ja biorę adipex- poczytaj sobie o tym. Może spadek wagi nie jest tak rewelacyjny bo w niecałe 1,5 miesiąca 5kg no ale przy pracy siedzącej i praktycznie zerowym ruchu to i tak mi się wydaje, że nie jest źle

Gość bonny1980
Z tabletek wspomagających odchudzanie polecić mogę tabletki Foreverslim.Dla mnie te tabletki to rewelacja jeszcze nigdy nie udało mi si e schudnąć 13 kg a na tych tabletkach zgubiłam bardzo szybko.I co ważne minęło juz dość dużo czasu od skończonego odchudzanie i mogę już śmiało powiedzieć że efektu jo-jo nie ma.

Polecam African Mango kosztuje 150zł wspomaga odchudzanie. Produkt zawiera wyciąg z afrykańskiego mango, którego właściwości odchudzające przewyższają skuteczność popularnego wyciągu z jagody Acai. Tutaj go zakupiłam http://nplink.net/QS7pjMXw

Gość gość
Tak, tak a w kopercie witamina c albo tylko pudełko po nich. Nikt już się na to nie da nabrać

Gość gość
Nie wiem jakie ty masz doświadczenia z tabletkami na odchudzanie ale ja jestem zadowolona z Foreverslimu.Schudłam 11 kg więc na pewno nie czuję się rozczarowana wręcz przeciwnie.Po wielu próbach w końcu mi sie udało i wyglądam teraz znacznie lepiej niz jeszcze pól roku temu.

Gość gość
Tak, oczywiście gdyby to było takie super to nie trzeba by było tego reklamować. Swoją drogą nigdzie nie znalazłam pełnego składu- więc niech mi nikt kitów nie wciska, że po tym idzie schudnąć

Gość gość
stosowałam wiele środków z różnym rezultatem. Skupiałam się tylko na tych które mają naturalny skład. Nie chciałam się truć żadną chemią. Testowanie różnych środków trwało parę miesięcy. Większość z nich konsultowałam z lekarzem znajomym aby przypadkiem nie stosować czegoś co może zaszkodzić. Jak już wspomniałam jedne były skuteczne inne nie, były zatem plusy i minusy. Ogólnie najlepszym rozwiązaniem według mnie są tabletki Slimcea ponieważ: odczuwamy uczucie sytości już po kilku dniach stosowania. Nie jest jednak tak że się głodzimy. Zwyczajnie głód odczuwamy w momencie kiedy organizm tego potrzebuje. Slimcea zatem HAMUJE POPĘD DO JEDZENIA SŁODYCZY oraz PODJADANIA. Już sama ta kwestia była dla mnie bardzo zadowalająca. Przy zastosowaniu Slimcea przy mojej indywidualnie opracowanej diecie miałam znacznie większy spadek wagi niż bez suplementacji. Mogłąbym pisać dalej o Slimcea ale to starczy aby polecić ten produkt.