Gość nieeedoswiadczona Napisano Listopad 5, 2014 poznalismy sie na islandii, ja milam meza i dziecko, bylismy sasiadami, on pozniej wrocil do polski, ja sie rozwiodlam gdy byl na statku utrzymywalismy kontak meilowy przez rok czasu dzien w dzien, na wakacje polecialam do niego. mielsimy razem spedzic wakacje po2 dniach dostal telefon ze wyplywawieczorem , mi wakacje dobigl konca musiaalm wrocic na islandie on poplyna na pol roku, wroci w marcu w tamtym roku bylo identycznie, wrocil w marcu i po miesiacu znow poplyna i wrocil pod koniec sierpnia, ani na boze narodzenie ani na wielkanoc go nie ma w domu. ciagle statek, a ja nie moge sobie wybic go z glowy. tak cholernie mi na nim zalezy. ustalilismy ze zostajemy pzyjaciolmi bo ja potrzebuje stabilizacji , mam dziecko, chce miec normalna rodzine dom, ale ja nawet nie potrafie spojrzec na innego mezczyzne. chce tylko jego . on jest tak cudownym facetem... co powinnam zrobic zeby go zdobyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach