Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego europa martwi się o efekt cieplarniany

Polecane posty

Gość gość

1. Skoro chiny, indie czy usa mają go w d***e i 100 razy bardziej negatywnie wpływają na klimat? 2. Dlaczego Europa się nie zbroi, dlaczego, skoro już się jako tako zjednoczyliśmy, wspólnie nie pracujemy nad ulepszaniem i rozwojem broni masowego rażenia? Dlaczego każdy członek UE/NATO nie ma na swoim terenie baz z głowicami atomowymi/bombami wodorowymi? 3. Dlaczego Europa wpuściła na swe ziemie miliony murzynów i arabów, którzy z naszą kulturą ani tradycją nie mają nic wspólnego? Dlaczego pozwolono im niszczyć to co przez tysiące lat wypracowaliśmy? Jakim prawem Arab czy Murzyn może mówić o sobie: "JESTEM FRANCUZEM", "JESTEM BRYTYJCZYKIEM", "JESTEM WŁOCHEM" itd. ? xx xx Świat zmierza ku upadkowi. Rosja w najbliższych latach nas europejczyków solidnie naprostuje, powodując niewyobrażalne zniszczenia. A ludzie co? Byleby tylko serial w telewizji obejrzeć i się nażreć do pełna - ot cała ambicja współczesnego człowieka. Już o politykach nie wspomnę. Jedni i ci sami, ciagle to samo, jedni zostają wybrani - źle, drudzy - źle, i tak w kółko.

Gość gość
Odpowiedzi na te pytania są jasne: 1) Europa się "martwi" bo jest to dla niej rynek (biopaliwa, energia odnawialna, te sprawy). 2) Europa jak najbardziej się zbroi, natomiast totalnym idiotyzmem byłoby, gdybyś np. ty wiedział gdzie są głowice i kto pracuje nad ulepszeniem broni masowego rażenia. Oznaczałoby to, że "wróg" również wie. 3) Europa wpuściła na swoje tereny miliony imigrantów, bo się to opłacało i nadal opłaca. Ich praca jest tańsza, a niestety kolonializm się skończył, niewolnictwo się skończyło i ceną tych korzyści ekonomicznych jest też ich równość wobec prawa. Inaczej oni wcale by nie pracowali na Europę tylko na swoje kraje.