Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

schab pieczony w rekawie jak zrobic?

Polecane posty

Gość gość

jak sie robi taki schab pieczony w rekawie? W jednym przepisie jest ze mam wlac wode do tego rekawa w innym, ze tylko natrzec mieso.. Jak wy robicie? Jak dlugo pieczecie i w jakiej temperaturze? termoobieg czy grzanie gora dol? Chce zrobic dzieciom domowa wedline bo juz mam dosc tych syfow ze sklepu. Schab mam sprawdzony. Z gory dziekuje!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
do rękawa wody nie wlewasz, ja nacieram schab przyprawami, wkładam do rękawa, po czym układam w naczyniu żaroodpornym z niewielką ilością wody, długośc pieczenia według upodoban, jakieś 10-15 min przed końcem pieczenia rękaw otwieram

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×