Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak byscie opisali krotko,,milosc do dla was....

Polecane posty

Gość gość

Miłość to dla was.... z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
milosc to podarunek siebie dla kogos kto tego jest wart . Elena.

Gość gość
kiedyś powiedziałąbym , że miłość to dla mnie wszystko, dziś uwiązanie i poczucie bycia z kims, zeby nie doprowadzić do jego depresji

Gość Nie czuły
Hmm ja chyba żadnej swojej nie kochałem... a mam 32 lata i trochę kobiet miałem, no jedyne co czuję do kobiet to pożądanie nic więcej a to chyba nie miłość jak po prostu jedyne czego pragnę to jej ciała i dobrego seksu. Nie myślę o swoich kobietach, nie tęsknie za nimi, ale jednocześnie bardzo pragnę z nimi seksu.

Gość gość
bez pożądania miłość nie jest możliwa

Gość gość
mi się strasznie marzy związek, w którym nie muszę odliczać ile razy na miesiąc wolno mi powiedzieć facetowi, że go kocham albo ile razy na rok wolno mi okazać, że mi zależy żeby nie walnął focha i się nie rozmyślił/znudził; nie widzę sensu związku z kimś komu nie mogę zaufać no a jak mam zaufać facetowi, przed którym nie mogę się otworzyć bo za karę znudzi się i mnie zostawi :(:(:(:( pozostaje wieczna gra, udawanie i smutne milczenie żeby facet miał rozrywkę z "tajemniczą" kobietą :( to strasznie smutne że oni faktycznie lubią kiedy jesteśmy jak... robot albo biała karta... żeby można było wypełnić własnymi wyobrażeniami, no a my musimy akceptować i kochać autentyczny charakter :(