Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety botki kowbojki sa juz niemodne a dalej lasi w tym chodza

Polecane posty

Gość gość

zrozumcie ze nioemodne juz sa te buty z wycietymi cholewkami.. teraz tylko proste cholewki sie nosi ..

Gość gość
czym jest lasi i podaj choc jeden powod dla ktorego modne buty maja byc lepsze od wygodnych butow

Gość gość
LASKI MIALO BYC..

Gość gość
to tylko polowa odpowiedzi :classic_cool:

Gość gość
bo kowbojki sa brzydkie i maja wyciete cholewki i wyglada sie wnich jak ROBOTNIK NA BUDOWIE..ALBO ROLNIK W OBORZE.. WYSTARCZY?

Gość gość
To tobie sie nie podoba. Ale nie wszyscy lubia prymitywna przejaskrawiona kobiecosc w szpileczkach -- tandeta. Poza tym co za tyrania 'mody'. Tam gdzie mieszkam nosi sie to co sie chce. W polsce rozumiem obowiazkowo jeden jedyny sluszny stroj, jak za komuny.

Gość gość
mnie i tak się takie buty nigdy nie podobały, kocham oficerki z odwzajemnioną miłością ;) ale wracając do tematu, dlaczego któraś z Pań miałaby przestać nosić bo nie modne? a co jak lubi? jak ja coś lubię to mam w nosie, co o mnie będą mówić, te wszystkie rzekomo pseudo lale, które uważają, że znają się na modzie, a w rzeczywistości ich gust jest do dooopy

Gość gość
Też nie podążam za modą, chodzę w tym co mi się podoba i wczym mi jest wygodnie ;)

Gość gość
a gdyby oficerki byly wyciete na cholewkach z przodu i z tylu to kochalabys je dalej?? pytam serio:):)

Gość Lala90
Ile jeszcze tych tematów założysz ? :O ostatnio zakładała "czy botki kowbojki są już dawno niemodne i nalezy takich nie kupować" i "czy do botkow kowbojek pasuje kurtka parka albo trencz" Naprawdę aż tak ci zależy co jakaś koleżanka powie? No ludzie weź się opanuj dziewczyno z tymi tematami i noś co c***asuje Uczepiła się tych kowbojek jak rzep

Gość Lala90
Ten temat do prowokacja bo chce żeby jej wszyscy napisali że kowbojki można nosić. Tak pisała w ostatnim temacie: "jak myslicie? chodzi o takie botki z wycieciem na cholewce u góry z tylu i przodu klasyczne zwykle ale z szersza cholewka i wycięte a nie proste cholewki. czy sa juz niemodne? bo kolezanka twierdzi ze tak i ze nic do tego nie pasuje.. " linku nie mogę wkleić

Gość gość
ale to nie jest tak, że rzucam się na wszystkie oficerki :) no bo oficerki...to jak ktoś lubi różowy, czy inny kolor, to się rzuca na to? najpierw wybieram rodzaj buta (wspomniane oficerki - nie wszystkie są ładne niestety, ale chyba i tak nigdy z nich nie zrezygnuje, mój rodzaj obuwia po prostu) i wybieram takie, jakie mi pasują i takie w których moje nóżki krzyczą z rozkoszy, że to to :]

Gość gość
Nie wiem, nie noszę kowbojek, ale są lepsze niż buty wyglądające jak kalosze, a takich jest w sklepach cała masa.

Gość Lala90
No, kalosze to masakra jest

Gość gość
gość dziś bo kowbojki sa brzydkie i maja wyciete cholewki i wyglada sie wnich jak ROBOTNIK NA BUDOWIE..ALBO ROLNIK W OBORZE.. WYSTARCZY? xxx czesciowo... co zrobisz biedactwo kiedy te brzydkie buty stana sie MODNE? :classic_cool:

Gość gość
nastaly teraz czasy ze chodzi sie w czym mam wcale nie musi pasowac czysta abstrakcja i to jest dobre buty obojetne jaki kolor z czego jest zrobiony . powracaja mocherowe bukle swetry wydaje sie ze to jest sprawiedliwe i nikt sie niczym specialnym nie wyroznia , przestaly byc modne orginalne firmy pumy czy adidasa

Gość Lala90
TŁUMACZĘ WAM, ŻE TEMAT TO PROWOKACJA Bo wcześniej pytała, czy może jeszcze nosić kowbojki.

Gość gość
Oj tam, prowokacja. Może dziewczę nie jarzy bo ma jakieś schorzenie nerwico- umysłowe i pyta o jedno i to samo. Co z Twoją tolerancją? ;-) :-)

Gość Lala90
No, moze ma jakieś schorzenie :) Albo rozdwojenie jaźni, jak raz piszę, że kowbojki nosi , a potem że w życiu by nie załozyła :D

Gość gość
ja noszę botki od 6 lat, uwielbiam je. noszę latem, zimą, cały rok, do sukienek ,szortów, do wszystkiego i uj mnie obchodzi co o tym myśli bezguście (czyli osoba bez własnego gustu i zdania)

Gość Lala90
Autorka chyba nam zniknęła. Może jest w trakcie tworzenia kolejnego topiku o kowbojkach

Gość gość
Ja bardzo lubię botki. Jeżeli fajnie dobrać je do stroju, to cudownie się wygląda :D Mam dużo par butów, ponieważ kupuję modne i tanie rzeczy ze stronny allinside.pl