Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna___

Kolejny facet mnie olał

Polecane posty

Gość beznadziejna___

Nie mam już siły, nadziei. Mam dość. Odechciewa się wszystkiego.

Gość gość
cóż się stało?

Gość beznadziejna___
To co zwykle. Facet mnie nie chce. Nie zależy mu ani trochę.

Gość gość
tez zacznij olewac. wtedy zaczna szalec. potwierdzona strategia :)

Gość gość
niby tak ale może niech poszuka innego, takiego któremu będzie zależeć?

Gość beznadziejna___
"niby tak ale może niech poszuka innego, takiego któremu będzie zależeć?" - nie mogę takiego znaleźć. Żadnemu nie zależy.

Gość gość
a co ich zniecheca odstrasza autorko??

Gość beznadziejna___
Pewnie wszystko. Jestem do niczego.

Gość gość
powinnas wyluzować i o tym nie myśleć nie szukać na siłę nie angażować się zbyt szybko po prostu takie znajomości traktować na luzie z dystansem a miłośc sama przyjdzie ;)

Gość beznadziejna___
Miłość sama nie przyjdzie. Same przyjść mogą choroby, cierpienie i śmierć. No chyba że bym była piękną sexy dup/encją, to może.

Gość gość
rozumiem autorke, mialem podobnie, niby olewalem nieudane poczatki i poznawalem kolejne. Jednak gdzies w podswiadomosci czai sie pyt: co ze mna nie tak?? ile jeszcze???

Gość beznadziejna___
Cieszę się, że ktoś mnie rozumie. Tego potrzebuję w tej chwili. Zrozumienia.

Gość gość
to skoro już przełamaliśmy lody to zapraszam na ciupcianko, skąd jesteś beznadziejna_ ? dojadę ;)

Gość gość
podoba mi się to jak stawiasz sprawę autorko ;) jesteś szczera, nie szukasz tanich wymówek...tak po męsku :) jako gość po przejściach mogę Ci powiedzieć, że teraz są beznadziejni mężczyźni, także to nie twoja wina tylko nasza...;) i sama dobrze wiesz, że i tak jedynym słusznym wyjściem jest ciągłe szukanie tego normalnego, także wychodź często z domu, idź potańczyć i nie dawaj za wygraną, kiedyś się musi udać, statystyka ;)

Gość beznadziejna___
"to skoro już przełamaliśmy lody to zapraszam na ciupcianko, skąd jesteś beznadziejna_ ? dojadę" - bardzo zabawne. Fakt, jedyne czego mi potrzeba, to być przelecianą i znów olaną. Zaj/e/bisty pomysł.

Gość gość
nie wiem beznadziejna ile masz lat i czy jakiekolwiek zwiazki na koncie:) jesli jestes mloda to nie spinaj sie, ja tak mialem do 30 i stad te podswiadome pytania:D

Gość beznadziejna___
Mam 25 lat, ale już kończy mi się cierpliwość.

Gość gość
no w tym wieku już powinna :)

Gość gość
a bylas juz z kims? strach przed samotnscia? czy dlugo z nikim nie bylas? nie zalamuj sie, tak jak napisal ktos wyzej, probuj dalej stwarzaj okazje do poznania kogos a noz w najmniej oczekiwanym momencie sie jakis przyklei;)

Gość gość
To się bierze stad ze faceci nie maja nic do zaoferowania kobiecie, wiec je wykorzystują i wybielaja się mówiąc ze nie jesteś ich warta.

Gość beznadziejna___
Facet 30-letni to młody spoko gość, przed którym całe życie. 30-letnia kobieta, bez faceta w naszym pięknym kraju, to stara panna, która powinna przepraszać że żyje.

Gość beznadziejna___
Nigdy z nikim na poważnie nie byłam. Tylko jakieś durne układy, przelotne znajomości. Jak już się zdarzył facet, który o mnie się starał, to mi niestety za mało zależało. Nie potrafiłam się zmusić, przemóc. W zasadzie to był jeden taki, który chciał mnie na poważnie. Niestety ja go nie chciałam. Głupie to wszystko i niesprawiedliwe.

Gość gość
no jesteś beznadziejna, skoro za taką się uważasz i to na podstawie powodzenia u facetów :O ja też mam 25 lat, jestem singielką, jestem szczęśliwa, związki mnie męczą, mam za to 4 fantastycznych przyjaciół i to mi wystarcza, nie czuję się beznadziejna ani samotna, do tego pasja, hobby, mam dużo zajęć, starą panną na pewno nie jestem i do 35 lat nie będę ;)

Gość gość
z tym to juz przesadzilas, wnioskuje jednak ze czujesz presje spoleczenstwa jednak niz szukasz milosci:)

Gość beznadziejna___
Nie czuję presji społecznej. Presja mnie śmieszy i zniechęca. Prędzej czuję presję płynącą z wnętrza. Zwłaszcza seksualną. Ale jedno/kilkurazowy seks mnie nie satysfakcjonuje. Nie lubię zaliczać facetów. Nie kręci mnie to. To ich kręci.

Gość gość
ja tez nie mam szczescia do facetow