Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lider Avon

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem liderem avon i poszukuje nowych klientek oraz konsultantek oferuje darmowe katalogi , próbki oraz prezent od podpisana umowy. Nie jesteś pewna napisz do mnie wszystko Ci wyjaśnię po co kupować jak można samemu zarabiać. napisz do mnie.

Gość gość
Skoro jestes liderem to tylko ty bedziesz miec pieniądze a reszta bedzie dokladac do tego interesu glównie swoj czas a z czasem po uzaleznieniu sie takze oszczednosci.

Gość gość
dlaczego dokladac nie rozumiem. przeciez % od zamowienia jest ich nikt im tego nie zabiera

Gość gość
Zawsze sa jakies koszta, paliwo, telefony, żeby wyjść na spotkanie trzeba się przygotować, gdy spotkanie w lokalu trzeba cos zamowic, autobusy i tramwaje za darmo nie jeżdżą, a sąsiadów nie ma się tak wielu żeby im wciskać spotykając na schodach.

Gość gość
wie co pan/i to nie tak jest po prostu zbiera sie zamowienie a potem ludzie odbieraja umawia sie kiedy bedzie paczka i tyle. przeciez to ktos ma z tego zyski zeby cos miec trzeba cos robic nic z niczego nie przychodzi

Gość gość
Zamowien nie zbiera się po smietniku a do ludzi trzeba z czyms wyjść, był tu na cafe artykul o AMWAY, schemat działania AVON jest identyczny, zbiera się zamówienia, zyski mają głównie ci co sa na czele piramidy a reszta jest tylko wolem roboczym za niewielkie pieniądze. Struktura AMWAY została opisana jako jakas sekta i byli tacy co się uzależnili i stracili więcej niż zyskali.

Gość gość
ja nie bede tu z pania prowadziła konserwacji bo to i tak do niczego nie dazy. Kazdy ma swoje zdanie na ten temat. Skoro pani nie chce nikt nie ciagnie pani za reke zeby sie wpisywac i zeby pani chodzila po smietnikach i zbierala zam tak jak pani to naisala... skandal