Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zawsze jestem czarną owcą

Polecane posty

Gość gość

zawsze to ze mnie w szkolę mieli polewkę i przezywali od pasztetów choć uważam ze nie jestem brzydka chyba że mi się tak tylko wydaje a jestem brzydka

Gość gość
masz niską samoocenę i pozwalasz, aby inni ją zaniżali. Zaakceptuj siebie.. a ludzie.. hmm w zależności od środowiska.. ale czy to ważne co inni mówią? Jak będziesz potrzebować pomocy i tak nie przyjdą Ci jej udzielić! Więc olej to głowa do góry. Kochaj siebie i zobaczysz, że inni to zauważą..

Gość gość
Myśl dalej o sobie, ze nie jesteś brzydka, to Twoje zachowanie będzie pewniejsze siebie. A buractwo olej, choć wiem, ze to czasem trudno. Poszukaj ludzi, z którymi Tobie po drodze. Nawet jeśli nie jesteś pięknością, to to nie stanowi o wartości człowieka

Gość gość
ale to dobijające jak gadają do kogoś ''ej stary śiadni sobie koło lali '' a on ''hha kur)wa nawet po pijaku bym tego nie zrobił '' a tamten ''k***a nie dziwie się '' i wszyscy w śmiech

Gość gość
''przezywali od pasztetów choć uważam ze nie jestem brzydka'' Mylisz sie. Przezywali cie nie dlatego, ze mysleli, ze jestes brzydka. Z twojego zdania wynika, ze przesladowanie brzydkiej osoby jest w porzadku. Oni po prostu wiedzieli, ze jestes zlym czlowiekiem i dlatego cie nie lubili.