Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ukochanamarka19

RÓZNICA WIEKU

Polecane posty

Czesc wszystkim. Mam chlopaka o 8 lat starszego,ja 19. Spora czesc znajomych uwaza ze jest zastary itd,niektórzy to akceptuja. Ja go pokochalam i to bardzo. Czasem docinki ludzi mnie dobijaja. co myslicie ? moi rodzice róznicy 7 lat, a dziadkowie 9,uwazaja ze to moje zycie i powinnam sama podejmowac decyzje,oni sie nie pchaja. ale rodzina mojego faceta patrzy na to z przyruzonym okiem. nie patrzec na ludzi czy co ? prosze o pomoc...:)

Gość gość
Zdecydowanie nie patrzeć na zdania ludzi .Przecież tak naprawdę to nie jest wielka różnica wieku, a z czasem będzie się wydawała coraz mniejsza

Gość gość
moi rodzice 11 lat różnicy. ja miałem (i mam nadal) problem z dziewczyną młodszą o 14 lat :)

Gość pomocni kafetarianie
ja ci możemy pomóc? :)

mialam faceta starszego o 10 lat,ale przez gadanie ludzi sie rozstalismy bo nie moglsmy tego zniesc,poniewaz gadanie doktor zwiazal sie z dziewczyna o 10 lat starsza bla bla...i dlatego boje sie ze nie zniesiemy tego wszystkiego i znów zwiazek padnie. :/ ale postaram sie o tym nie myslec i nie patrzec na ludzi :) dzieki wam wielkie :*

Gość gość
Jezuuuuu jak ja slysze takie pytania.. duza roznica wieku to moze 12 - 15 lat ale 8 czy 9 bez przesady...