Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamananananannananaan

prosze, doradzcie mi mam problem z chlopakiem

Polecane posty

Chodzi o to ze ja i moj chlopak zostalismy zaproszeni w sobote do restauracji przez naszych znajomych, problem w tym ze mój chłopak nie chce tam jechać przez zazdrość do jednego znajomego który pisał do mnie przez krótki okres czasu i sugeruje, że gdy sama tam pojadę to będzie na mnie zły. Ja nie zamierzam nic złego tam robić, chcę jechać z nim ale on nie chce nawet o tym słyszeć!Jak powinnam się zachować?

hm.. jeszcze pogadaj z nim, sprobuj namóic,jesli sie nie zgodzi uszanuj to,jesli wazniejsi sa znajomi idzi do znajomych,jesli chlopak to zostan z ni i idzicie gdzies na miasto,odprezcie sie :)

Gość gość
Zapytaj chłopaka, dlaczego jest taki małostkowy i pamiętliwy. I powiedz mu, że to nie są męskie cechy, tylko starych bab

problem w tym że on nigdzie nie chce ze mna wychodzic, on o wszystko jest zazdrosny, napisal mi wlasnie ze jak pojade tam to zebym nie przyjezdzala potem do niego, i co ja mam dalej robic..

Gość gość
trzeba być lojalnym wobec ukochanej osoby

Gość gość
Pojechać sama , jak on może decydować co masz robić, jesteś wolną kobietą, albo już zdecyduj czy on rządzi Tobą? a to już jest chore

Gość gość
jestem całe życie ale nie chcę być niczyją niewolnicą, która robi jak jej kazą

Gość huhhuhuhhuhhja
niezbyt dobra sytuacja..

Gość gość
trzeba było nie pisać do innego za jego plecami, mówisz ze jest zazdrosny a sama dalas mu powody swoim zachowaniem, ja bym ci nie ufal bo nie warto, i tak go kiedyś zdradzisz skoro masz ciągoty tylko jeszcze o tym nie wiesz.

Gość gość
"i tak go kiedyś zdradzisz skoro masz ciągoty tylko jeszcze o tym nie wiesz. " o k... wróżka nam się objawiła

Gość gość
w tej kwestii bardzo latwo być wróżką :) zdrada jest bardzo czestym zjawiskiem

Gość gość
taaa, jasne. A generalizowanie jest oznaką głupoty

kocham go i nigdy nie zdradzę, a pisałam z tym chłopakiem z tego względu że był moim przyjacielem i był w trudnej sytuacji, i napisał do mnie pierwszy

a ja widze to z innej strony. Bo zazdrosć ma pewne graanice. Można czuc zazdrość i o tym mowić ale nie zakazywać czegoś. Ja jestem ciekawa czy ten chlopak jest wobec Ciebie fer. Pamietaj, przeważnie oceniamy innych wobec siebie. Możliwe więc, że to On coś ukrywa /możliwe że sam ma bliską koleżanke i z nią dużo rozmawia/. Możliwe też, że kiedyś byłzdradzony lub zdradził i z tąd ma paranoje.