Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stanik do karmienia czy jest niezbędny

Polecane posty

Gość gość

jestem w ciazy i zaatanawiam sie nad zakupem stanika do karmienia. Mam male piersi, jestem w 23tc i praktycznie w ogole nie urosły, rozmiary tych staników są tragiczne najmniejszy to 75B a ja teraz mam 65B, poza tym sa strasznie drogie jak dla mnie. Napiszcie prosze czy wam sie przydaly takie staniki, jak ewentualnie sobie radzić bez nich?

Gość gość
nie jest niezbędny, ale ułatwia życie

Gość gość
23tc to jeszcze nie wyznacznik, mi piersi o rozmiar urosły pod koniec ciąży, a stanik do karmienia faktycznie je ułatwia

Gość blondies
Boże... Dziewczyno, nie daj się ponieśc tym wszystkim marketingowym, sklepowym, przyjaciółkowym, koleżankowym modom! Wymyslaja juz co moga. Jak masz sobie poradzić? Sorry, nie odpowiem bo to glupie pytanie. Nosisz stanik, ktory ma odpinane ramiaczka? to juz wiesz jak sobie radzic. Po co takie biustonosze? zeby tylko kase wydac. Proszę Cię, przejdź mądrze przez tę ciążę i nie poddawaj sie tej dzidziusiowej fanaberii

Gość gość
ja miałam pare ale nie używałam denerwowało mnie odpinanie , nosiłam sportowe najczęściej i tylko w gore chop i gotowe

Gość gość
Stanik z odpinanymi ramiączkami ma Ci niby zastąpić stanik do karmienia?! Dobre sobie! Dziewczyna, która to pisała, chyba nigdy w życiu nie widziała stanika do karmienia... Powiem Ci tak - karmiłam bardzo krótko, a uważam, że stanik do karmienia był jedną z podstawowych rzeczy. Fakt, rozmiarówka większości producentów jest beznadziejna, ale wejdź na stronę sklepu wyprzedazebielizny.pl i zobacz, jakie tam masz rozmiary. Ja kupowałam właśnie tam (rozmiar 75G, 70H), a za każdy stanik zapłaciłam 50-70 zł. Po zakończeniu karmienia schowałam je po prostu na kolejną ciążę. Tak więc moim zdaniem nie warto bujać się ze zwykłymi stanikami, choćby miały odpinane ramiączka.

Gość gość
nie kupuj na razie,zobaczysz czy Ci sie w ogole przyda i czy bedziesz karmic...

ja karmię już 7 miesiąc, stanik do karmienia mam jeden i praktycznie go nie używam bo wkurza mnie odpinanie go i zapinanie a do tego mam wrażenie jakby cała ta jego konstrukcja ściskała mi bardzo piersi. najlepiej u mnie się sprawdza od początku karmienia aż do tej pory stanik od bikini (najzwyklejszy, sam materiał bez usztywnień oczywiście) bo tylko odsłaniam cyca i gotowe. a jak gdzieś ruszam się z domu to ewentualnie wkładam biustonosz sportowy (zakupiony za 11zł w sklepie z serii wszystko po 4zł i nie tylko - ale w chińskich marketach też takie są i cena podobna)

Gość gość
Ja na początku byłam przeciwna i uwazałam, że to zbędny wydatek, ale mama mi sprezentowała z Allesa i jednak super wygoda.

Gość gość
WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!! WYPERIDALAJ kuuuvrwo ze spamem sraaaylesa!!!