Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauuliinka

bielizna erotyczna w sklepie z bielizną w galerii: oglądałybyście?

Polecane posty

Gość pauuliinka

Mam pytanie do kobiet, czy nie wstydziłybyście sie oglądać w galerii handlowej w sklepie z bielizną bielizny erotycznej? Chcialabym sobie kupić a nie mam już czasu zamowic z internetu (myślałam o tym weekendzie...) Ale jakoś głupio mi powiedziec żeby mi ta babka w sklepie pokazywala, wyjmowała z pudełka...sama nie wiem :-p No i jak myślicie czy taka bieliznę można mierzyć? A np bodystocking? To w sumie jak rajstopy więc nie wiem... Mam jeszcze pytanie o bielizne obsessive, mialyście? Widziałyście ją kiedyś "na żywo"? Czy wygląda tak jak na zdjęciach czy może gorzej? Jak z jej jakością i wykonaniem?

nie jestem kobietą więc się wypowiem, u nas taka bielizna bywa zazwyczaj na stoiskach w przejściach galeryj, wiec przymierzania nie ma, babka wyciąga z pudełka i możesz pomacać. Z jakością to wydaje mi się że badziewiaste, za to jak erotyczne to musi być droższe bo seks to przecież luksus

Gość pauuliinka
Dzięki gospodarz. U mnie są w normalnym sklepie z przymierzalnią. A chodzi mi o firme obsessive, taką: https://www.obsessive.pl/ Na zdjęciach wydaje się dobrej jakosci, nie badziewiasta. Ale może ktoś widzial na żywo?

Gość lilaloska
Mam coś tam tej firmy eykonanie jest obardzo porządne .

Gość gość
co do mierzenia to nie wiem górę razcej można a oglądac to nic wstydliwego

Gość gość
ja bym sie nie wstydziła, ani oglądać, ani kupować...co to niby za wstyd?

Gość pauuliinka
Dzieki za opinię, to moze się odważ jutro i pójdę pooglądać :-p

Gość gość
Seks też się wstydzisz uprawiać? Co to za wstyd niby kupić bieliznę w sklepie. Pytasz czy możesz przymierzyć i już. Mąż kupił mi komplecik z obssesive i muszę przyznać, że i na zdjęciach i w rzeczywistości prezentuje się bardzo dobrze :)

Gość pauuliinka
Dzięki za opinię :-) a mogę zapytać ktory masz? Bo ja szukam właśnie jakiegoś fajnego...

Gość pauuliinka
O śliczna, też bym chciała taką czarną! Ciekawe czy znajde taką czarną gdzieś...

Gość pauuliinka
Nie wiem dlaczego ale zdjęcie sie nie wyświetla ale spodobały mi się pończochy z kokardkami z tyłu na tej stronce ;-)