Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję, że ta dziewczyna wykorzystuje moją rodzinę.

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 letniego syna, studiuje prawo, jego dziewczyna ma 21 lat studiuje medycynę. Mieszkają razem - wynajmują mieszkanie. Mój syn w weekendy dorabia w kancelarii mojego męża,a ta dziewczyna tylko studiuje, czasami trafi jej się jakaś sesja zdjęciowa ślubna - jest fotografem. Ale to rzadko i przypuszczam, że kokosów z tego nie ma, czyli jest na utrzymaniu mojego syna. Strasznie mnie to denerwuje. No bo jakim prawem ? Mój mąż ciężko zarabia, syn otrzymuje 2,5 tysiąca za pomoc, a ona co ?

Gość gość
Ale to jest życie Twojego syna i on tak wybrał, Ciebie nie ma co tutaj denerwować. Poza tym nie wiesz dokładnie jak tam jest i ile ona daje kasy, za ślubne sesje wcale tak mało się nie bierze. Daj spokój.

Gość gość
Tak tylko te sesje robi tylko od czerwona do sierpnia i jakoś zawolona robotą nie jest.

Gość gość
Dla mnie będzie dorosły jak już będzie pracował.

Gość gość
a skąd wiesz że jej rodzice kasy nie dają na utrzymanie? po za tym przecież pracuje w kancelarii ojca.

Gość gość
Pracuje mój syn i to tylko w weekendy.

Gość gość
Uważaj, bo role moga sie odwrócić- jak to w życiu, za jakis czas to ona bedzie moze zarabiac wiecej niz Twój syn i co wtedy??? Kto kogo bedzie wykorzystywal? Zresztą, skąd wiesz, jak maja podzielone role w domu? Może kiedy on pracuje to ona prowadzi dom- sprzata, pierze, gotuje? To życie Twojego doroslego syna, nie w****** się bo narobisz kwasu i będziesz najgorsza.

Gość gość
Mój syn już ma stałą pracę zapewnioną oraz wypromowanie w zawodzie.

Gość gość
tak, tak jest na medycynie ale dorabia w fotografii 😴 moglas juz ja zrobic jakas historyczka, albo na pedagogice :O

Gość gość
Może fotografia to jej pasja? Na pedagogice to pewnie mogłaby normalnie dorabiać, a na medycynie się nie da.

Gość gość
To sprawa między młodymi, zależy, jak się umówili.

Gość gość
Fotografia to jej pasja zresztą rodzinna pasja.

Gość gość
Proszę Was ile to posprzątać pokój z kuchnią i sypialnię ?

Gość gość
Mi znajmuje 2 godznyny.

Gość gość
ale mamusia z ciebie. nie zdziw sie ze jak synalek w ktoryms momencie powie ze masz w********ac z jego zycia. sesja slubna wcale malo nie kosztuje. do tego ona ma mase nauki - twoj syn pewnie tez, tylko ze ona po pierwsze ma zapewniona prace u tatusia, a po drugie jego zawod nie jest tak odpowiedzialny jak jej. wez sie stuknij w glowe i nie wpieprzaj sie w jego zycie. za chwile on skonczy studia a ty dalej bedziesz sie wpieprzac z buciorami - tego jestem pewna. jestes typem takiej wlasnie mamuski, dla ktorej dziecko nigdy nie bedzie dorosle. pytanie tylko czy on jes maminsynkiem i sie podda - dziewczyna ucieknie i zostanie sam, czy zerwie z toba kontakty i pokaze ci 4litery...

Gość gość
mialam na mysli ze on ma zapewniona prace u tatusia a nie ona

Gość gość
Mój syn najpierw musi skończyć studia, później czeka go aplikacja. Ma dużo nauki owszem, ona nie wiem. Ale mój syn jakoś musi pracować. Sezon ślubny jest podczas wakacji, bo śluby to głównie sierpień, rzadziej lipiec i czerwiec, a mój syn musi pracować przez cały rok. Ona jeszcze czasami bierze sesje dziecięce, ale że nie ma studia to robi tylko dla znajomych.

Gość gość
ma byc dobrym lekarzem czy moze wolisz zeby zaczela utrzymywac takze ciebie idac do biedronki?

Gość gość
Mnie utrzymywać nie musi. Mój mąż jest adwokatem.

a jakie to kancelarie prawnicze są otwarte weekendy ?:) dopracuj swoje bujdy :D

Gość gość
Wiesz kiedyś muszą nadrabiać sprawy papierowe. A tego mają całą masę.

Gość gość
Moim zdaniem autorka jest zazdrosna o dziewczynę i czepia się pierdół (za przeproszeniem)

Gość gość
Ta on prawo ona medycynę...idealna para, a ty weszłaś akurat na takie forum żeby się wyżalić...albo prowo albo autora jest głupia i w takim razie dziewczyna twojego syna powinna uciekać jak najdalej od takiej rodziny

Gość gość
A ty pasożycie gdzie pracujesz. Tylko sie potrafisz po męża plecach wspinać? Tym bardziej nie dziw sie jej. Ona studiuje medycyne i nie bedzie w przyszłości tylko żoną swojego męża.

Gość gość
Czy zawody czynią z ludzi pary idealne ? Ja opiekuje się domem, ogrodem, kiedyś synem.

Gość exdebill_rzuca okiem
nie prawo, tylko provo:)

Gość gość
Czy zawody czynią z ludzi pary idealne ? x Hh29, gdzie jesteś?! Wytłumacz pani, bo ma najwyraźniej jakieś wątpliwości :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Będziesz najgorsza teściową, jak z tych kawałów, ona cie w końcu znienawidzi bo wyczuje twoja niechęć i podłość. Będą dzieci a ty ich widywać nie będziesz, to nie pierwsze lepsza niunia, tylko jego dziewczyna, mieszkają, żują ze sobą, ona uczy się cudownego zawodu, kobieto opanuj się trochę i ogarnij. Tylko dla ciebie sie liczą pieniądze ? Zal mi jej bardzo mam nadzieje ze mało będzie cie widywała. Ja mam cudowną teściową, jak by miała takie podejście, to by mnie i dzieci na oczy nie widziała.

Gość gość
gość dziś Czy zawody czynią z ludzi pary idealne ? x Hh29, gdzie jesteś?! Wytłumacz pani, bo ma najwyraźniej jakieś wątpliwości cool.giflapka.gif v :D:D:D No wiadomo. Autorko nie martw się. Najważniejsze, że dobrali się odpowiednio rasowo. Yyyy, tzn zawodowo! :D:D

Gość gość
ona, tak jak Ty, nie musi pracować- ma chłopaka adwokata