Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nogi Chodakowskiej i innych takich...

Polecane posty

Gość gość

Jak Chodakowska i inne dziewczyny robią to, że mają takie gładkie nogi (przynajmniej na filmikach), chodzi o owłosienie a raczej jego brak, bo mięśnie to mnie nie interesują za bardzo. Nie wydaje mi się, żeby wyrywały te włoski, bo do tego musiałyby zapuszczać je co jakiś czas, a przecież cały czas są na treningach i owłosione raczej nie pokazują się. Ja po goleniu choćby nie wiem co, to nie mam takich. Jak myślicie i jak to jest z Waszymi?

Gość gość
moze jej wypadaja od tych nienormalnych cwiczen, bo ona to chyba nic innego jak tylko cwiczy i cwiczy. albo na miesniach nie rosna za bardzo, nie wiem

Gość gość
A ja właśnie myślę, że wyrywają. Wosk raczej nie wchodzi w grę bo do tego trzeba mieć faktycznie dłuższe, prawie centymetrowe ale jeśli chodzi o depilator to łapie już takie co nawet ich nie widać, wystarcza ze 2 mm. Tylko musi być z dyskami (sama mam taki z philipsa) bo one chyba tylko dają radę z takimi małymi i robią to dokładnie. To już nie te czasy, co jedyne wyjście to było golenie.

Gość gość
stać ją to może laserowo... ;d

Gość gość
Mają pewnie usunięte laserem...

Gość gość
A skąd wiesz, że nie zapuszczają czasem? Może wtedy po prostu nie pokazują nóg publicznie itd.

Gość gość
laser

Gość gość
moje nogi wygladają na idealnie gładkie przez 3 dni po goleniu, w dotyku czuć już po 1-1,5 dnia, ale to nie wpływa na ich wygląd, więc to zadna filozofia. do tego mozna posmarowac balsamem- odbijaja swiatło i wygladaja lepiej albo jakimś produktem do makijażu nóg jak się ma niedoskonałości typu kropki, pajaczki