Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent gwiazdkowy dla mamy

Polecane posty

Gość gość

Cześć, widzę że pojawił się już temat odnośnie prezentu dla babci, jednakże ja już wahałam się kilka dni temu czy nie napisać tego samego odnośnie MAMY. Otóż mam problem, odwieczny zresztą co kupić mojej rodzicielce pod choinkę. Znudziło mi się wieczne kupowanie kosmetyków i świeczek. Moja mama ma 47 lat, jest zwariowana, wygląda i zachowuje się jak 10 lat młodsza. Chciałabym, aby nie były to żadne kosmetyki kremy, perfumy ani książki, ponieważ książki są z kolei ciągłym prezentem na imieniny/urodziny. Zabieram się za to już teraz, aby znaleźć odpowiednie prezenty.

Gość gość
Karnet do kosmetyczki albo porządne perfumy to zdecydowanie najlepszy prezent.

Gość gość
obrzydło mi się rok w rok wybieranie kosmetyków i perfum.

Gość anadaolek
To zależy ile chcecie wydać, ale generalnie wszystko zależy od tego, ile chcecie wydać na ten cel. Np. prezent dla mojej mamy na Prezent Marzeń udało się kupić za 50 zł, masaż. Niby prezent prosty, ale przynajmniej mam pewność, że będzie zadowolona.

też chciałam założyć temat o prezencie dla mamy ponieważ dla każdego członka rodziny już prezent mam ale mama moja po prostu nie zasługuje na prezent jednak nie jestem taka aby kogoś pomijać i chcę jej coś podarować coś co być może ją obrazi bądź zawstydzi :)