Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylkasa

jakie perfumy dzialają na facetów

Polecane posty

Gość sylkasa

tak , ze was panowie podnieca ten zapach ..

Gość Androgen
Perfum działa dopiero wtedy, gdy jest on dobrany dobrze do osobowości kobiety. Kiedy łączy się naturalnym zapachem skóry. Na każdym ciele inaczej przeciez pachnie. Nie ma uniwersalnego zapachu.

Gość sylkasa
no racja... chciałabym zbałamucić jednego faceta, tak zeby się uzależnił ode mnie, a słyszałam ze na niektórych bardzo działa zapach kobiecych perfum ..oczywiscie wiem ze dla samych perfum nie uzalezni sie, wiec chcę postarac się we wszystkim ...

Nie zapomnij, że perfum jest tylko dodatkiem ;-) Nie przeceniaj go, bo mężczyźni to wzrokowcy.

Gość gość
Jaki znowu perfum, po jakiemu to jest; perfumY

Gość sylkasa
wiem , wiem o innych rzeczach doskonale :) nie jestem niedoświadczoną nastolatką , lecz juz po 30 stce ;)

Gość gość
To zależy jaki facet zapach lubi. Ja na przykład baaaardzo lubię, jak żonka przed minetką nie umyła się. Oczywiście nie za długo bez mycia.

na mnie dziala zapach rozgrzanej skory zmieszany z potem. :) np jak rabal drzewo lub kopal w ogrodku. oczywiscie taki swiezy zapacz.

Gość gość
FCiŁP- czyli fajne cycki i ładna pupa.

Gość gość
Zamiast perfum zaopatrz się w feromony zapachowe dla kobiet, Phobien Pheroma w promocyjnych cenach na www.erozkosz.pl. Zwiększają atrakcyjność , wabią i uwodzą zapachem, każdy mężczyzna się za Tobą obejrzy. Idealne na każdą okazję.

Gość gość
na każdego faceta działa inny typ zapachów, to kwestia skojarzeń często faceci nie kojarzą skąd się biorą dane preferencje, ale to najczęściej jakieś wspomnienia z dzieciństwa czy okresu dojrzewania np. komuś będzie podobać się piżmo bo jakaś koleżanka mamy czy ciocia takich perfum używała albo ktoś lubi np. drzewo sandałowe czy wanilię bo takie perfumy miała pierwsza sympatia itp. niektórzy faceci lubią seksowne zapachy typu piżmo, drzewo sandałowe, paczuli, zapachy egzotyczne, tajemnicze inni lubią zapachy słodkie, waniliowe, pudrowe, kwiatowe a jeszcze inni lubią zapachy świeże, morskie, ozonowe, cytrusowe takie kojarzące się z energią, świeżością, sportem wszystko to kwestia skojarzeń

Gość gość
na mojego działa Lancome Hypnose. Wielu mężczyzn je chwali gdy je czują.

Gość Olkamonolka
Ja kupiłam feromony, to dopiero działa!!! Mój mąż szaleje jak się tym wypsikam. Kiedyś spróbowałam i poszłam pachnąć nimi do pracy, to co chwilę ktoś przychodził do mojego biurka. Nazywają się Miyagi Pure i kupiłam je na stronie Dyskrecja. Niby tylko 50 ml a wystarczają na długo. Ja, a szczególnie mój facet jesteśmy zadowoleni! :D