Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzuchatka87

Branie witamin w ciąży

Polecane posty

Gość Brzuchatka87

Hej jestem w 5tc . witaminy które mi przepisa ginekoogł to prenatal zelazo kwas foliowy magn B6 i dodatkowo do picia calcium . Rzecz w tym czy aby nie za duzo tych witamin mam je brac do konca ciazy czy ktoras tez ma tyle badz miala z Was witaminek bardzo dziekuje za odpowiedzi :*

ja brałam w ciąży tylko vitaminer prenatal - jest o ponad połowę tańszy od prenatalu. i w sumie faktycznie dużo wszystkiego, przecież ten prenatal czy vitaminer to cały zbiór witamin, żelaza, kwasu foliowego itp

Gość gość
Wlasnie mnie to zaciekawilo dlaczego tak duzo jest to 1 ciaza wiec kupilam wszystko zapytam lekarza dlaczego tak duzo tego :)

Gość gość
matko, chyba coś się pomyliło temu ginowi ;)...tyle tego...na początku nie trzeba żadnych witamin, tylko kwas foliowy...a żelaza nie przepisuje się też od tak na zapas...

Gość gość
Ja w obu ciązach nic nie brałam, idiotyzm moim zdaniem tyle tego jeść przy normalnym odżywianiu

Gość Brzuchatka87
Hm coz trzeba to skonsultowac w takim razie z innym ginekologiem :) s bolal Was brzuch tak delikatnie jak by przed miesiaczka

tak, takie delikatne bóle brzucha jak na miesiączkę są podczas całej ciąży normalne