Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

calowalibyscie brzydką dziewczynę?

Polecane posty

Gość gość

faceci, jak w temacie. czy po spotkaniu pocalowalibyscie choc w policzek brzydka dziewczyne? albo chcieli z języczkiem? stawką jest seks

Gość facbb
tak :) a skad takie pytanie ?

Gość gość
czyli jednak - wszystko żeby tylko przelecieć. spotkałam się 2 razy z jednym facetem. mówił, że jestem b. ładna, pocałował w policzek ale widzę o co mu chodzi... chce mnie tylko przelecieć. jest naprawdę przystojny i inteligentny więc po co miałby zmuszać się do pocałowania mnie?

Gość gość
to co dla jednych jest brzydkie , dla inncyh jest pieknoscia. Moze mu sie po prostu spodobalas

Gość gość
nie sądzę. fajny facet i na poziomie. na pewno może mieć lepsze. pewnie myśli, że trafił na idiotkę do pobzykania.

Gość prawictwo pospolite 125
zależy jak bardzo była by brzydka .. Bardzo brzydka czy na granicy przeciętności..

zależy jak bardzo byłaby brzydka ..

ja nie byłabym do tego skłonna. kilka razy pocałowałam się z brzydkim chłopakiem_odpychające doswiadczenie.

Nie mam gołych bab , bo nie chciało mi się szukać dzisiaj .. Zawiodłem was?

Gość gość
mogłam od razu zastrzec, że nie pytam zdesperowanych prawików :P mówię tu o poważnym facecie, który doszedł do czegoś swoją pracą. po studiach, obyty, przystojny i elegancki. czy tacy szukają brzydkich idiotek byleby im dała za bajery?

Dlaczego twierdzisz, że jesteś brzydka? Powiedział Ci to ktoś, czy sama tak sądzisz? To, że zainteresował się Tobą przystojny, inteligentny facet wcale nie świadczy o tym, że szuka darmowej du/py do łóżka. Uwierz, setki takich łatwych szmul wyrwałby na pierwszym lepszym dicho za taniego drinka.

Gość gość
Nie wypowiem się na temat dziewczyny :D ale brzydkiego faceta bym nie pocałowała, przeciętnego tak. Dla mnie brzydki to taki, który mnie odrzuca wizualnie czyli niechlujny / bez zębów/ otyły/ bardzo niski/ dresiarz / zniewieściały chłopczyk.

Jednak znalazłem jedną .. Miałem ją kilka miesiecy na kompie , ale nie chciałem wrzucać , bo jej wydawała mi sie zbyt kontrowersyjna - choćby ze względu na krótkie włosy Zrobię jednak wyjątek , by wam wynagrodzić , braku nowych fot i ją zapodam : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cfaba217cc5f4aec.html

Gość gość
Taka bez wciecia w talii, meska sylwetka

Sami ocencie

Gość gość
a uważasz się za takiego przystojniaka że masz prawo mówić tak o jakieś dziewczynie?

Gość gość
dziewczyny, też nie dałabym rady całowac się z jakimś oblechem więc w tym moja nadzieja :P @GrzybicaPaznokcia - wg byłego jestem brzydka, mówił że miał ładniejsze i ja jestem max 4/10. według tego z którym się zaczełam spotykać - b. ładna. ale w sumie po co miałby wkładać trochę wysiłku i wstrzymywać obrzydzenie jeśli byłabym aż tak brzydka?

ale nie obawiajcie się, będą gołe baby wciągu najbliższych dni

Nie słuchaj byłego. To jakiś poj/eb, który próbuje dowartościować się Twoim kosztem i zniżyć Cię do poziomu zero. W dalszym ciągu uważam, że faceci są prości. Jeśli szukają taniego bzykania idą na balety, fundują jakiejś lali drinka, wciskają smętną gadkę i przeważnie mają to co chcą.

Gość gość
stawka seks z dziewczyna ladna ofc?

Gość gość
hmm autor chyba szuka bardzo taniego sexu. współczuje.