Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A ja tam jestem SZCZĘŚlIWA

Polecane posty

Gość gość

Wierzycie w taką prawdziwą miłość nie mówię że na zawsze ale na długie lata?Miałam wielu partnerów, związków bo tak było fajnie i nigdy się tym nie przejmowałam kto i co o mnie myśli, jestem z tych osób nie bojących się zmian jeśli coś nie układa się tak jakby chciałam, za mną jeden dłuższy związek(3letni)Teraz jestem 2 lata z obecnym partnerem,staramy się o dziecko, jest nam ze sobą dobrze, póki co nie wyobrażam sobie już być z innym a tak nie czułam jeszcze nigdy.Myślicie że istnieje takie uczucie które może zmienić osobę o 180 stopni?

Gość gość
jestem bardziej szczęśliwsza niż Ty :) mam wszystko czego dusza zapragnie i niczego mie nie brak

Gość gość
z jednym? ;-)

Gość gość
??

Gość gość
a ja jestem jeszcze szczęśliwsza :) i nie muszę jajecznych poobsrywanych i pozaobszczywanych gaci w kółko prać:classic_cool:

Gość gość
to sie ciesz

Gość tralcia
To chyba zalezy od tej osoby bardziej a nie od osoby ktore ona poznaje Ja jestem pol roku z moim pierwszym facetem mimo ze mam 28 lat. spodobaly mi sie w nim takie cechy ktore sama posiadam i dlatego dobrze sie czujemy i rozumiemy ze soba. Nie jestem inna , jestem dalej taka sama.

Gość gość
Tak strasznie nas chcesz przekonać, że my tu będziemy udawali, że ci wierzymy. Taaa, jesteś szczęśliwa.

Gość gość
A jednak :)