Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spisz juz pewnie

Polecane posty

Gość gość
Nie muszę do biura obsługi wystarczy jak tu podam numer osoby z która ona to ukartowała.%13 819 730.Wtajemniczeni wiedza jak brzmi pierwsza cyferka.

Gość gość
Kochanka to ty masz !,głupia pindo..jak opowiedziałam męzowi o tym co robisz i dlaczego ,to po prostu sie wyśmiał,myślisz ze on byłby toba zainteresowany głupia okularnico?zajmij się lepiej synem i mężem a nie rozbijaj mi rodziny wrabiajac mnie w jakiś zmyślonych "kochanków"jednego nie udało ci sie w to wkrecić ,to teraz próbujesz inaczej ?.kawa to kiepski pomyśł,kawę to ja z mężem piję...wymyśl cos lepszego ,rusz tym swoim mózdzkiem...przeciez stac Cię na więcej..moze spotkaj się z tyum piotrusiem "obszczymórkiem"którego aniołkiem nazwałaś.-kretynka.

Gość gość
jejku...pod kopułą to wy macie nieźle nasrane... p.s. może spacer?:)

Gość gość
wyrażaj się!

Gość gość
na spacery to ja z córka chodzę!!!!!!!!!!

Gość gość
Pod kopuła to ty masz nas...e -wyrazaj się!i niech dotrze to do ciebie ze w nic mnie nie wrobisz ,bo mój mąż i tak cię nie chce więc przynajmniej nie psuj mi opinii idiotko bo tylko przez to moje dzieci cierpią najbardziej.Mam powiedziec Krzysztofowi co robisz?...dowody sa na mojej komórce.!-wiem z kim byłas w zmowie i nie wkrecaj mnie z tym piotrem bo on jest mało powiedziane -brzydki! i mało powiedziane głupi!.koleguj się z Beatą nadal bo faktycznie dobrałas sobie kolezankę,ona nadal się leczy na nerwy i jeszcze takie idiotyzmy rozpowiada...normalna nie jest,ale pasują z tym piotrem do siebie jak ulał!Ode mnie wara idiotko.Kop dołki gdzie indziej albo spotkamy się w sądzie!za pomówienia i działanie na szkode mojej rodziny.

Gość gość
Ja nie jestem wtajemniczona :D Przypominam, że wypisywanie numerów tel. w necie grozi karą. :P Ale baw się dobrze żałosna kobieto :D

Gość gość
aaa kto to jest Krzysztof? :O

Gość gość
O już dupą trzęsiesz ze ktos moze ten numer rozpoznać?no i o to własnie chodzi!dobiorę sie do Ciebie głupia fladro tak jak na to zasługujesz a zreszta gdzie ty tu widzisz cały numer?...cały toja mam zamiar dopiero podać dedektywowi na zlecenie ,bo policja ma ten numer juz dawno ale nic z tym nie robi.Chrzanić policję.Sprawiedliwość i tak Cie dosiegnie szybciej niż myślisz.

Gość gość
jesteś wtajemniczona bo sama dyktowałaś mu ,co ma pisać jeszcze za moimi plecami konsultowałas to ze swoja imienniczka,a Krzysztof jak to to ty męża swojego nie znasz ?szybko go skresliłas ze swojego życia ,ale mojego nie dostaniesz bo mojego ma już inna i krzyż jej na drogę.

Gość gość
Żałosna jesteś kobieto i ponoszą cię emocje. Przy tym język masz niewybredny. Nie jestem osobą, której "zawdzięczasz" cały swój cyrk. Piszę tu bo mam nadzieję, że zmądrzejesz i wreszcie przestaniesz w necie wypisywać co ci ślina na język przyniesie. Net to nie miejsce do takich zachowań. Jak masz coś do tej kobiety, to spotkaj się z nią i wyjaśnij wszystko. Tu zaśmiecasz tylko forum swoimi wypocinami.

Gość gość
Emocje nie badz smieszna a "nasr...ne pod kopułą"?-to jaki to język moze kulturalny?prawda i tak wyjdzie na jaw.Nie pozwolę sobie psuć dobrej opinni ,ani tutaj ani w iinych miejscach.!a juz tym bardziej wmawiać ludziom ze mam "kochanka"-zreszta brzydzi mnie samo pisanie tego słowa a co dopiero taka ewentualność.W moim zyciu takie rzeczy są niedopuszczalne.!Zrozum to.Nigdy w nic mnie nie wrobisz bo jestem niczym "świeta"!

Gość gość
nie jesteś tą osoba której zawdzieczam "cały ten cyrk?"owszem nie sama bo osób bedacych z toba wtedy w zmowie było wiecej i oni tak samo są za to odpowiedzialni.Tylko ze oni nie słyszeli jak niepochlebnie wyrazałas sie o mnie i jak pochlebnie wyrazałas się o moim mężu,co ty wiesz jaki jest innny był kiedys innny jest teraz,masz spaczony jego obraz w swojej swiadomośći i tyle.Faktury za materiał?na dom ?a co cię interesuje mój dom!nie obchodzi mnie że zawsze ci się taki podobał,nigdy tu nie zamieszkasz ,słyszysz ..nigdy!!!!

Gość gość
No własnie !net to nie miejsce by robić z kogoś "k....ę" i "prostytutkę"-tak jak oni robią ze mnie i do tego jeszcze wypisują moje imię.

Gość gość
To Krzysztof jest kobietom?

Gość gość
Boże, widzisz i nie grzmisz. Ta kobieta potrzebuje specjalisty i to szybko! Dlaczego pozwala się na to by jakaś chora kobieta psuła temat swoimi chorymi wynurzeniami? Proszę ten temat skasować, żeby nie miała możliwośc***isania tu.

Gość gość
To nie są wynurzenia to są fakty.

Gość gość
żeby prawda do reszty nie wyszła na jaw tak?a to co pani K robi z jej rodziną to nie jest chore???

Gość gość
Te fakty roztrząsaj sobie w towarzystwie, które są temu winne. Zejdź z forum, chora kobieto i przestań jeszcze bardziej się pogrążać.

Gość gość
Te fakty roztrząsaj sobie w towarzystwie, które są temu winne. Zejdź z forum, chora kobieto i przestań jeszcze bardziej się pogrążać.

Gość gość
ależ ja się nie pogrążam bo nie mam nic na sumieniu ,jestem w pełni zdrowa psychicznie i nie boję sie prawdy za to ty K -jesteś podła i nie myśl że ujdzie ci to płazem jak nie przestaniesz wymyślać.!takie pomówienia są karalne.

Gość gość
i wcale nie chciałam zepsuć tego tematu do momentu aż ona się tutaj nie pojawiła 10,16 gość .

Gość gość
Co za wstrętne,ścierwowate babsko,dojebało się do topików i pierdoli głupoty,spieprzaj suko i nie psuj kolejnych tematów,śmierdzący śmieciu! :D ze Świdnika

Gość gość999098
jakim to podłym ścierwem trzeba być żeby myśleć takie rzeczy a co dopiero pisać. ALE SYF

Gość gość
Z niczego się to nie wzięło.Pracowałam z nimi,widziałam co robiły i jak ona ze mną rozmawiała na ten temat.To sama prawda.To nie jest tylko myślenie -to są fakty!

Gość gość
jeśli spisz to snij słodko

Gość gość
o czym?

Gość gość
słodko

Gość gość
tak naprawdę to mi się już nic nie śni nie tak jak na początku:) pewnie dlatego że nie ma już o czym śnić:(