Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość milkyyellow789

Prawdopodobna ciąża

Polecane posty

Gość milkyyellow789

Witam. 7 tygodni temu współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia, jednak on we mnie nie skończył (stosunek przerywany). Zrobiłam tydzień później test ciążowy dla pewności i wyszedł negatywny. Byłam spokojna, ale 2 tygodnie później, kilka dni przed spodziewanym okresem zaczęłam mieć niespotykane dotąd wcześniej u mnie objawy. Bardzo bolały mnie piersi, były wyraźnie większe, do tego codzienne wieczorne mdłości i senność. Myślałam, że to dużo za wcześnie, jak na objawy ciąży i pierwszy raz w życiu mam okres napięcia przedmiesiączkowego, ale postanowiłam zrobić drugi test. Tym razem wyszła jedna kreska, ale druga chociaż nie była prawie w ogóle widoczna, to jednak była. Ale pomyślałam, że może to światło odbiło albo jakiś błędny test. Dostałam kilka dni później okres w terminie, więc się uspokoiłam, objawy minęły. Ale tydzień później zaczęłam mieć codziennie zgagę, aż do dnia dzisiejszego, dzień w dzień, mam częste bóle głowy, prawie cały czas śpię i zdarza się, że bez powodu mi niedobrze. Do tego zauważyłam, że od czasu tamtego współżycia nie miałam, ani razu owulacji. Czy możliwe jest, że jednak jestem w ciąży?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować