Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkyyellow789

Prawdopodobna ciąża

Polecane posty

Gość milkyyellow789

Witam. 7 tygodni temu współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia, jednak on we mnie nie skończył (stosunek przerywany). Zrobiłam tydzień później test ciążowy dla pewności i wyszedł negatywny. Byłam spokojna, ale 2 tygodnie później, kilka dni przed spodziewanym okresem zaczęłam mieć niespotykane dotąd wcześniej u mnie objawy. Bardzo bolały mnie piersi, były wyraźnie większe, do tego codzienne wieczorne mdłości i senność. Myślałam, że to dużo za wcześnie, jak na objawy ciąży i pierwszy raz w życiu mam okres napięcia przedmiesiączkowego, ale postanowiłam zrobić drugi test. Tym razem wyszła jedna kreska, ale druga chociaż nie była prawie w ogóle widoczna, to jednak była. Ale pomyślałam, że może to światło odbiło albo jakiś błędny test. Dostałam kilka dni później okres w terminie, więc się uspokoiłam, objawy minęły. Ale tydzień później zaczęłam mieć codziennie zgagę, aż do dnia dzisiejszego, dzień w dzień, mam częste bóle głowy, prawie cały czas śpię i zdarza się, że bez powodu mi niedobrze. Do tego zauważyłam, że od czasu tamtego współżycia nie miałam, ani razu owulacji. Czy możliwe jest, że jednak jestem w ciąży?