Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaniepokojonaSandi

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość ZaniepokojonaSandi

Witam! a więc od tygodnia ponad mam takie objawy: brzuch jakby spuchł, mam gazy, duży apetyt, piersi mi się powiększyły, bolą jak je dotykam, pojawily mi się rozstępy na brzuchu gdzie jak zaczął się powiekszac, szybko się mecze, jestem nerwowa, nadmiernie uczuciowa, właściwie płacze bez powodu, nie mam mdłości, gdy przylozy się ucho do brzucha słychać bulgotanie tam, nie mam okresu, 1 dzień się spóźnia (jego brak mnie nie zdziwił) czuje że mam kogoś w sobie tylko.. wczoraj robiłam test (dzień spodziewanej miesiączki) i wyszedł negatywny, a mi to nadal nie daje spokoju bo jestem pewna swojego, mogę być w ciąży? z chłopakiem nie zabezpieczaliśmy się, był to stosunek przerywany

Gość gość
no możesz być , możesz :) jeśli test nie wychodzi, zrób betaHCG

Gość ZaniepokojonaSandi
up

Gość gość
"pojawily mi się rozstępy na brzuchu gdzie jak zaczął się powiększać" no chyba żartujesz??? dzień po spodziewanej miesiączce?? To akurat na pewno nie wina ciąży, takie rzeczy mogla byś napisać, nie wiem w połowie ciąży może, albo już ku końcowi. Mi to wygląda na efekt tycia mówisz ze sporo jesz, biust wtedy też się powiększa, i rewolucje w brzuchu też może są od tego, może złą dietę masz. Nerwy tez mogą być wynikiem nieprawidłowej diety. Test w tym czasie już raczej zawsze pokazuje ciąże.

Gość gość
Rozstepy???? Nie na poczatku moze ostatnie 2 msc. Jak przylozysz ucho do brzucha partnera to tez uslyszysz bulgotanie. Nie wkrecaj sobie...