Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia2_3

Polska przychodnia w Londynie

Polecane posty

Gość kasia2_3

Jeszcze nie widziałam tutaj takiego tematu także postanowiłam założyć nowy. Od 3 lat mieszkam w Londynie i jak by ktoś z Was szukał dobrej przychodni to ze swojego doświadczenia mogę polecić MyMedyk. Ostatnio byłam u nich u pediatry Hanna Barakat i kurcze muszę przyznać, że babeczka ma świetne podejscie do dzieci. Mały nawet nie płakał podczas badania, Pani dr świetnie potrafiła go zabawiać... za tydzień mam u nich jeszcze wizyte u dentysty zobaczymu czy też mnie mile zaskoczą :)

Gość gość
polskie przychodnie w Londynie są po to zeby ciągnąć kasę od nie znających angielskiego Polaków...

Gość kasia2_3
Ceny nie są wygórowane, wiec wcale nie ciągnął kasy poza tym to dobra przychodnia :)

Gość gość
Tylko zważ na to że jeżeli w tej przychodni pracują polscy lekarze to jest szansa że prawidłowo z diagnozują cię ,co z tego że się płaci w Polsce też za wszystko się płaci a jak trzeba do specjalisty to ja tam wolę zapłacić niż czekać 2 lata na wizytę ,mąż do lekarza poszedł tutaj gdzie mieszkamy czyli też nie w Polsce, zapisywał jakieś leki i sam mówił że nie wie co to za choroba ,mąż poszedł w Polsce tydzień i zdrowy odpowiedni lek ,odpowiednia diagnoza i też płacimy.Ja już się przekonałam że jak jesteś za granicą a nie ma polskich lekarzy to lepiej nie chorować .