Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja na przekor modzie chodze w kowbojkach i nie przejmuje sie ze sa niemodne

Polecane posty

Gość gość

wiem ze zjedziecie mnie za to ze chodze w botkach tyopu kowbojki czyli z wycietymi cholewkami z przodu i z tylu... ale ja czuje sie wygodnie.. wiem ze meskie i niekobiece sa i wyglada sie wnich jak robotnik bo tam uwazacie jak wczoraj was czytalam ale ja chodze w tym w czym mi wygodnie

Gość gość
Ja nawet nie wiem co jest modne...

Gość gość
jak dla mnie chodz sobie nawet w balerinach z kartonu obszytego nablyszczanym materialem tylko blagam nie zakladaj o tym topikow

Gość gość
Mój facet nosi kowbojki. Niektórzy sądzą , że są szpanerskie, niemodne itp. A ja myślę że niech każdy nosi co chce. ja lubię dzwony

Gość gość
no wiesz jak wczoraj dowiedzialam sie z kafe jak jechaly po jakiejs lasce ,że chozi w takich butach i sa niemodne i niekobiece.. wiesz ?chodzi o takie buty wyciete z przodu i z tylu na cholewce i wklada sie do nich spodnie i dzinsy.. wg nich wyglada sie w tym jak wiejski rolnik albo robotnik. ale ja mamm to gdzies i chodze jak mi wygodnie.

Gość gość
No i co z tego, nos jak lubisz. moze i sa wiejskie, w koncu kowboj to chlopak od krow ;) ale jak kto lubi. Pasuja do dzinsow ktore tez do eleganckich spodni nie naleza

Gość gość
Przecież nie rzecz jest w modzie a w tym, co się komu podoba. Kowbojki, modne, czy nie, są zwyczajnie brzydkie, mało kobiece i do niczego nie pasują. Jednak jeśli tobie się podobają, to nie widzę problemu.

Gość gość
kowbojki nie pasja nawet do kurtki parki.. a co dopiero do trenczu czy innych ubran

Gość gość
Nie wiem skąd w ogóle ta moda przyszła i dlaczego się przyjęła. Przecież te buty wyglądają okropnie. W zyciu bym czegoś takiego nie założyła. I do czego to ma pasować? Zwyczajnie robi to wrażenie, że tylko kapelusza i strzelby brakuje :D:D. Nawet się smialiśmy kiedyś z takiej jednej pytając ją zawsze jak w tym przyszła : gdzie masz strzelbę? ha ha ha ha

Gość gość
Dziewuchy po wsiach to noszą...

Gość gość
..>>wiem ze meskie i niekobiece sa i wyglada sie wnich jak robotnik <<... i to jest właśnie sedno można to oczywiście nosić, bo przecież nie zawsze chce się wyglądać ładnie i kobieco wygoda za elegancję coś za coś... mnie akurat to nie pasuje, bo nie lubię obciachowo wyglądać

Gość gość
Znana projektantka mody Vivienne Westwood powiedziała jasno i wyraźnie - MODA NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z WYGODĄ - i tego się trzymajmy ;)

Gość gość
No i? Przecież nie ma obowiązku wygladać łADNIE. Popatrz na ulice, większosc ludzi chodzi ubrana zwyczajnie i niezbyt ładnie. Nikt ci za to głowy nie urwie.