Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Interpretacja testu, dzień cyklu, objawy i oczekiwanie

Polecane posty

Gość gość

Witam Waskochane. Ostatnie cykle wydłużyły mi się z 28 do 35 dni. Ostatnia @ 11.10 następna za 8 dni. Staramy się o dziecko. W tym cyklu jest jakoś dziwnie. Pierwszy raz od X lat nie bolą mnie piersi- gdy już po owulacji cierpiałam z bólu. Piersi normalne- może nieco cięższe, raz na jakiś czas odczuwam pieczenie sutka. Czasem zaswędzą. Wydzielina z pochwy wodnista mleczno biała. Pokłuwają mnie jajniki, raz jeden raz drugi- z tym że jak zakłuje lewy to ciągnie aż do pachwiny. Wieczorami delikatne bóle jak na @. Dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test ciążowy. Wyszłojakieś dziwadło- ta druga kreska jest szara (wyszła po 3min) ale widoczna bez podstawiania pod światło.. Następnego nie będę robić- poczekam do 35dc. Ale powiedzcie mi- Beta hcg wyjdzie już? I będzie można jej wynik traktować jako pewny? I dlaczego w tym cyklu piersi mnie nie bolą? Mam już syna- w pierwszej ciąży piersi bolały mnie od samego początku. Zamieszczałam to samo pyt na innej stronie (gdzie jak później zobaczyłam siedzi sama "gimbaza" i nie mogę liczyć na rozsądną odpowiedź, ale zamieściłam tam zdjęcie testu http://www.kowbojki.pl/pokaz/Niepewnosc-i-oczekiwanie-554359 ) Pozdrawiam was serdecznie i życzę miłego dzionka! ps. przepraszam, jeśli założyłam nowy zupełnie niepotrzebny wątek ale nie wiedziałam do którego mam się podpiąć- nie gniewajcie się.

Gość gość
Ale jestes głupia. Okropne sa te buty i nie usłyszysz innej odpowiedzi chodzbys założyła 500 tematów..

Gość gość
Oj sory, jak przeczytałam w linku ze kowbojki to skojarzyła mi sie łaska która wszędzie umieszcza zdjęcie swoich butów. Przepraszam :-)

Gość gość
Ale jakie buty??????!!

Gość gość
ok, nic się nie stało....

Gość gość
Ktoś coś odpowie??? Podpowie? Może jest też jakaś "staraczka" o podobnych objawach>?