Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak probujecie zmieniac swiat?

Polecane posty

Gość gość

j.w.

Gość gość
przerzucam dzikie zwierzeta przez autostradde na druga strone lasu :classic_cool:

Gość gość
:) a inni? chce zmieniac swiat, ale nie mam pomyslow jak. Ostatnio pewien bezdomny poprosil by bym oplacila nocleg i mu pomoglam, chcialabym duzo wiecej pomagac ludziom ,ale na codzien nie ma ku temu zbyt wielu okazji. Ostatnio sie myslalm o biedzie w Afryce. Problem mozna by rozwiazac, ale to tego potrzebne by bylo zaangazowanie panstw zachodnich, ale one niestety probuja nie widziec problemu. A Obama niestety nie jestem. Zastanawialiscie sie jak by mozna ulepszyc swiat?

Gość gość
myslalam*

Gość martyna 33
Ja próbuje zmienić świat w ten sposób, że uświadamiam ludziom, że po śmierci jest życie wieczne, które daje nam dwie możliwości wyboru: niebo i piekło. A nie jakw KK mmówi się, że jest czyściec. To nieprawda, bo Jez.us mówił tylko o niebie i piekle. I nasz stosunek do Bo.ga tutaj na ziemi determinuje nasze relacje z Nim w wieczności. Jeżeli nauczymy się prawdziwie kochać Bo. żego Syna - Jez.usa i ufać Jemu to zostaniemy zaproszeni do spędzenia wieczności razem z Nim. Natomiast jeśli odrzucamy Jego miłość, przebaczenie, zbawienie to czeka nas wieczność w piekle :-)

Gość gość
puszczam gazy by dotlenić planete

Gość gość
nie jadam swininy:)))ludzi!;)))

Gość gość
martyna 33 dziś 16) xxxx nie wiem nie bylem jeszcze z drugiej strony ale zawsze chcialem sie dowiedziec dlaczego w szkole podstawowej pani na matematyce nie mowi o calkach