Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałgośkaMówiąMi02

Puder mineralny czy warto??

Polecane posty

Gość gość
ja rowniez uwazam, ze warto i lepiej kupic przez internet dobrej jakosci jak wspomniany annabelle niz w rossamnnie czy naturze cos co ma moze mineraly w skladzie, ale mało i do tego duzo pobocznego syfu, a tu tylko 4 skladniki nic wiecej

Gość kasiulinnna_m
Ja szukam własnie takiego idealnego pudru - czy ten z Annabelle Minerals będzie ok na lato??

Gość gość
Podkłady mineralne są super. Używam ich ze względu na naturalny skład, bo większość tych fluidów to chemia :/ Mam mineral z L'Oreala i droższy z Ikora "Pure Colors".

Gość gość
bedzie okej annabelle na lato, on nie zapycha ci porów ani nic z tych rzeczy

Gość gość
ja uzywam na co dzień pudru mineralnego annabelle i jestem bardzo mzadowolona nie zmienię na zaden inny :)

Gość viverka
Mi też pasuje ale nakładam też bazę pod makijaż, np glow essence bielendy, wtedy cera wygląda ok, koloryt jest ładnie wyrównany i nie widać niedoskonałości

Gość Annnkana
Ja makijaż zaczynam od bazy także potem podkład z Annabelle i puder także mineralny:) Szminki jednej ulubionej nie mam, a cienie ostatnio kupione także mineralne w naturalnych kolorach

Gość gość
bardzo polecam kosmetyki do makijazu w wydaniu mineralnym, szczegolnie osobom takim jak ja ze słabą cerą z zaskórnikami, annabelle jak najbardziej firma godna polecenia, sadze, ze kazdy, kto przerzuci się na minerałki do buzi pocuje roznicę

Gość Kattarynka86
Pewnie że warto! Annabelle polecam szczególnie, kosmetyki wysokiej jakości i cenowo także bardzo ok

Gość gość
zdecydowanie warto, sama poczujesz roznicę, jak ci sie odplaci skóra, której nie bedziesz codziennie zapychac drogeryjnymi podkładami i pudrami, a annabelle jak najbardziej godne polecenia

Gość kasiulinna_m
Pewnie, że warto ja odkąd uzywam mineralnego z annabelle i zero problemów z cerą

Gość gość
zgadzam się w 100%, podkład mineralny moim zdaniem powinien być podstawą makijażu, tym bardziej, że pięknie kryją i długo utrzymują się na buzi, także nic im nie brak

Gość syyyylwiia
U mnie rewelacyjnie! I odkąd mam puder Annabelle mój makijaż zupełnie inaczej się trzyma i wygląda.

Gość karinkabalinka8
Myślę, że tak! Ja od dłuższego czasu używałam podkładu jak i pudru z Annabelle Minerals. Co najważniejsze ma dobry skład i wygląda bardzo naturalnie. Zakrywa małe niedoskonałości i nie czuć go na skórze. Wcześniej na co dzień stosowałam podkład z Lirene i zdecydowanie do niego nie wrócę. https://www.eshopannabelle.com/pl/5-podklady-mineralne

Gość karolinamwska

znacie może kosmetyki mineralne jane iredale z Fontanny Młodości? Wszyscy chwalą, ale wolę jeszcze dopytać bo jednak do najtańszych nie należą. 

Gość Gość

Neauty

Annabelle jest kiepski