Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprawić żeby żałowały?

Polecane posty

Gość gość

Co mógłbym zrobić żeby kobiety które potraktowały mnie jak śmiecia kiedyś mocno zastanowiły się nad sobą?

Gość gość
Co znaczy jak śmiecia?

Gość gość
A niby dlaczego mialyby zalowac? Bo czujesz sie skrzywdzony? Sam sobie musisz z tym poradzic:)

Gość gość
przestac zachowywac sie w sposob ktory im na to pozwala

Gość gość
Co takiego zrobiły powiedz?

Gość gość
co znaczy? To, że traktowały mnie niesprawiedliwie. Chcę sobie z tym poradzić zemstą.

Gość gość
a sam jestes sprawiedliwy?

Gość gość
Mnie też ktos potraktował niesprawiedliwie,podłe ,wredne koleżanki i jakis ich znajomy .(lub faktycznie mój znajomy z podstawówki)nie wiem do dziś ,tego nie wiem ale sie dowiem.

Gość gość
tak, kiedy dziewczyna mi się nie podoba, to nawet celowo robie z siebie debila, żeby to ona myślała, że ze mnie zrezygnowała. dziewczyny z kolei wolą się bawic do ostatniej chwili.

Gość gość
Osobowość paranoidalna- dziewczyna nie wie o jego istnieniu, a ten wyobraża sobie nie wiadomo co, brak zainteresowania odbiera jak afront.. Zero działania w realu, a w psychice urojenia, snute fantazje mające zmienić odbierane jak prawdziwe.

Gość gość
gość dziś tak, kiedy dziewczyna mi się nie podoba, to nawet celowo robie z siebie debila, żeby to ona myślała, że ze mnie zrezygnowała. dziewczyny z kolei wolą się bawic do ostatniej chwili. xxxx a wystarczy powiedziec nie podobasz mi sie, to takie proste jest jak wolisz robic z siebie debila to nie dziw sie ze cie jak debila traktuja

Gość gość
no to jasne że ci się nie podobała ale jak to bawić ..nie kumam po co bawić się kimś ?są ważniejsze sprawy na głowie niż zabawa.

Gość gość
"no to jasne że ci się nie podobała ale jak to bawić ..nie kumam po co bawić się kimś ?są ważniejsze sprawy na głowie niż zabawa." Chyba nie zrozumiałaś. Ja się nie bawie, a mało tego robie z siebie palanta, żeby was nie urazić. W odwrotnej sytuacji to WY się bawicie.

Gość gość
nie bardzo rozumiem ,jestem kobietą i w jaki sposób w odwrotnej sytuacji miałabym się bawić?

Gość gość
chodzi o głupie zwodzenie

Gość gość
Chyba nie zrozumiałaś. Ja się nie bawie, a mało tego robie z siebie palanta, żeby was nie urazić. W odwrotnej sytuacji to WY się bawicie. x Mam taki sam sposob jak Ty ;p wiec nie wszystkie:)

Gość gość
zresztą nie musisz robić z siebie palanta-wal prosto z mostu...najwyżej się powieszę:-)))

Gość gość
jaki sposób ?i jakie wszystkie?

Gość gość
odpowiedź masz w pytaniu zastanów się nad sobą idx do psychiatry i lecz ten głupi łeb

Gość gość
czemu tak twierdzisz? Ty też lubisz zwodzić facetów?

Gość gość
Nie wszystkie sa takie same, nie kazda się bawi i zwodzi, ja z siebie robię kretynkę już od początku (chyba że w gre wchodzi bliski przyjaciel to wymyslam cos innego). Facet sobie mysli : "Szkoda na nią czasu, jest beznadziejna" I nawet paru mi powiedzialo wprost, że jestem głupia i p******a, chociaz wygladam na inna;) Lepiej zrobic z siebie totalnego debila i poczekac az osoba sama zrezygnuje niz robic przykrosc odrzuceniem

Gość gość
Głupi łep masz ty idz sie leczyć głupi "smerfie! niech dotrze to do ciebie że mnienie interesujesz!Wiesz dlaczego nie chcę cię znać?bo potrafisz tylko obrażać i coś sobie uroiłeś..bo nie kocham cie i nigdy nie kochałam!.to ty powinienes sie leczyc nie ja1,daj mi spokój.!

Gość gość
gosc 12,26naprawdę taka jesteś?wymyślasz coś innego? bo ja mam inne zdanie na ten temat ,a w temacie siedzę jak mało kto.s

Gość gość
chyba,że nawet robienie z siebie debilki /debila nie działa to mozna powiedzieć wprost, nic z tego nie bedzie bo nie nadaje sie do zwiazkow,zranilam wielu a ciebie lubie i nie chce tego robic tez czesto działa

Gość gość
a i nikt mi jeszcze nie powiedział ze jestem głupia i p....a,tylko ich problem jest taki że to ja decyduje i to ja odrzucam:-)s

Gość gość
gosciu 12,32 co znaczy zraniłam wielu?jak można być z wieloma?ja od zawsze mam/miałam ślubnego i nikogo więcej i debilki z siebie nie robię bo już i tak miałam o jednego za dużo.s

Gość gość
a "smerf"mi się nie podoba i nie chcę z nim być i tyle i jak chce to mogę mu to powiedziec wprost nawet dzisiej ,bo juz mam dosyc tej komedii.nie podobaja mi się niebieskie oczy i w ogóle niebieski kolor !s

Gość gość
..i wcale nie żałuję ze go nie chcę!

Gość gość
A Jakie masz zdanie na ten temat? Ja tak robie, naprawde się tak zachowuje. O to mi chodzi, zeby ktos sobie o mnie pomyslal zle i sam zrezygnowal, nie lubie sama odrzucac. Tzn kiedys tak robilam, we wczesnej mlodosci, ale trafilam na jednego wrażliwca i trochę mnie zabolała jego reakcja , wiec juz nie ranie ludzi, staram się przynajmniej.Chyba ze ktos jest nachalny i nawet nie przeszkadza mu moja "glupota" to mowie wprost. Powodzenie mam, bylam w paru zwiazkach,z paroma tez krecilam wiec troche sie ich uzbieralo ;D. To juz ostateczna wymowka,a chyba nikt o zdrowych zmyslach nie wejdzie w taka relacje jaka kreuje;d

Gość gość
Jakie mam zdanie?hm,jak kogoś nie chcę to mówię wprost i dobitnie ,dla mnie jedno NIE powinno kolesiowi wystarczyć.Nie wiem jak mozna kreować bycie w kilu zwiazkach bo sama jestem stale z jednym i tym samym i nikogo nigdy wcześniej nie miałam ,zresztą takie kreowanie wg,mnie jest warte pogardy amoralne zresztą też!..takie jest moje zdanie.Ja zawsze robię to co myślę i mówię o tym otwarcie.S